Βιβλίο

“Μαρία Κάλλας, μια ζωή σαν παραμύθι” – Παρουσίαση στο βιβλιοπωλείο Booktique

Spread the love


Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Booktique, (Πατριάρχου Ιωακείμ 21 Κολωνάκι) το παιδικό βιβλίο “Μαρία Κάλλας μια ζωή σαν παραμύθι” από τις εκδόσεις Μυκόνιο Φως. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η συγγραφέας και ζωγράφος Μαρίνα Πετρή και η διάσημη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία θα μιλήσει για την Μαρία Κάλλας, το έργο της και την προσωπική της εμπειρία στον χώρο της όπερας.
Ο τίτλος ” Μαρία Κάλλας μια ζωή σαν παραμύθι” σηματοδοτεί τον τρόπο γραφής, αλλά και τη ζωή αυτού του άστρου  της όπερας, που μεσουράνησε με το όνομα Μαρία Κάλλας . Το βιβλίο συνοδεύεται από μια καλαίσθητη εικονογράφηση της Μαρίνας Πετρή σε πρωτότυπο ύφος Ποπ Αρτ, η οποία βοηθά στην προβολή της μεγάλης αυτής προσωπικότητας και κερδίζει τον αναγνώστη. Η συγγραφέας χαρακτηρίζει το βιβλίο «για όλες τις ηλικίες», μιας και οι 80 σελίδες καταφέρνουν να ταξιδέψουν τον αναγνώστη σε γνωστές, αλλά και άγνωστες πτυχές της Μαρία Κάλλας.

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει δρώμενο ζωγραφικής δημιουργίας των παιδιών με έργα που θα εμπνευστούν από τις άριες της και θα ζωγραφίσουν με ξυλοχρώματα, χορηγία της εταιρίας STABILO.

Επικοινωνία: Booktique Πατριάρχου Ιωακείμ 21 Κολωνάκι -Αθήνα – τηλ.210 7235 425

SHARE
RELATED POSTS
Για το “Χελιδόνι” του Ηρακλή Χοροζίδη, της Τζίνας Δαβιλά
2814968.png
“Αγάπη Τώρα” παρουσίαση του best seller στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Γιώργος Αρκουλής: νέο βιβλίο με τίτλο “Ιστορία γράφουν και οι Δεύτεροι”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.