Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μανώλης Σαββιού: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την δοκιμασμένη και αξιόπιστη πορεία του”

Spread the love

“Ένας νέος νομικός, με εξαίρετες γνώσεις, επιθυμία για προσφορά στα κοινά, έχοντας πεισθεί από τη συνέπεια των λόγων αλλά κυρίως των έργων μας, αποδέχεται την πρόσκλησή μας για να δώσει το παρών στην επόμενη θητεία.

Μανώλη Σαββιού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο καθένας με το δικό του πλάνο, θέλουν και επιδιώκουν την ανάπτυξη και ευημερία του νησιού μας.

Μετά από πρόσκληση του νυν και υποψήφιου στις επικείμενες εκλογές Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου, αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του για να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου στον τόπο μου, συμβάλλοντας στην μέχρι τώρα αξιόπιστη και ήδη δοκιμασμένη πορεία του».

Με εκτίμηση,

Εμμανουήλ Σαββιού

▸Βιογραφικό

Ο Εμμανουήλ Σαββιού του Στέργου και της Χρυσάνθης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 25-06-1979.

Κατάγεται από τις Καλυθιές Ρόδου. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το έτος 2010 έως σήμερα είναι δικηγόρος Ρόδου και από το έτος 2016 συνεργαζόμενος δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την συμβολαιογράφο Ρόδου Άννα Ηλιάδη του Ιωάννη, που κατάγεται από τα Κοσκινού και την Κρεμαστή Ρόδου και έχουν μια κόρη δύο ετών.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #ManolisSavviou

SHARE
RELATED POSTS
Β.Καλοπήτας : Η Ρόδος μπορεί να είναι πρωτοπόρος των τεχνολογικών εξελίξεων
Σμύρνη: Η γυναικεία εκπαίδευση τον 19ο αιώνα, της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου
syropoulos.jpg
Μήδεια: η καθημερινή Γυναίκα που φαντάστηκε ένας άνδρας, ο Ευριπίδης, του Σπύρου Συρόπουλου [Αντιπρύτανη Παν/μίου Αιγαίου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.