Πρόσωπα - Αφιερώματα

Μανώλης Γαρεφαλάκης: Ο αετός των αιθέρων της Ομάδας ΖΕΥΣ χάθηκε στην άσφαλτο-Συλλυπητήριο μήνυμα του τ. Δημάρχου Ρόδου

Spread the love

 

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου. 

 

Με ανείπωτη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του 32χρονου υποσμηναγού Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη, της ομάδας ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας από το Καστέλλι Πεδιαδος Ηρακλείου. Ένας αετός των αιθέρων, δυστυχώς χάθηκε στην άσφαλτο. 

Είχαμε την τιμή στους εορτασμούς της 68ης και 71ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου (2016 και 2019), το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα του δήμου μας και η ομάδα ΖΕΥΣ να παρουσιάσει στην παρέλαση τις απίστευτες επιδόσεις της πολεμικής μας αεροπορίας, εμψυχώνοντας και ανεβάζοντας το ηθικό των κατοίκων της Ρόδου μας.

Μαζί με τα προσωπικά μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια, την ηγεσία και τους συναδέλφους του αδικοχαμένου πιλότου, μεταφέρω και τη θλίψη των συμπολιτών μας, που ανακαλούν στη μνήμα τις στιγμές έπαρσης του εθνικού πατριωτισμού, της σιγουριάς και της ασφάλειας που μας εμφύσησαν οι πιλότοι μας. Η ικανότητα και η αυταπάρνηση τους στέλνει το μήνυμα ότι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας δεν μπορεί να τα απειλήσει κανένας.

Μανώλη, να είναι η μνήμη σου αιώνια και ψηλά από τους ουρανούς που βρίσκεσαι ν’ ατενίζεις τα περήφανα νησιά μας.

Φώτης Χατζηδιάκος

τ. δήμαρχος Ρόδου


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το αστέρι του Νικήτα Οικονόμου, του Γιάννη Στουραΐτη
Έχει και παγκόσμιο κύπελλο…, του Σπύρου Ντασιώτη
Το μάθημα από την Μόνικα, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.