Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μήνυμα συμπαράστασης στους γείτονες μας, του Φώτη Χατζηδιάκου

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Ποινικολόγος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Είναι υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Ήταν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

 Συγκλονισμένη η ανθρωπότητα από την τραγωδία που εκτυλίσσεται στους γειτονικούς μας λαούς, της Τουρκίας και της Συρίας, μετά το φονικότατο χτύπημα του Εγκέλαδου, παρακολουθεί με δέος την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης μπροστά στα απρόβλεπτα φυσικά φαινόμενα. 

 Με ειλικρινή αισθήματα θλίψης και αγωνίας, στέλνουμε μηνύματα συμπαράστασης και έμπρακτης αλληλεγγύης, καθώς και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους.

 Οι ελληνικές ομάδες ΕΜΑΚ, ο ευρωπαϊκός μηχανισμός πολιτικής προστασίας, χώρες και διεθνείς οργανισμοί από όλον τον κόσμο, με το βλέμμα στραμμένο στην τεράστια αυτή ανθρωπιστική κρίση, έχουν ήδη ανταποκριθεί στέλνοντας οικονομική βοήθεια, εξοπλισμό, ιατροφαρμακευτική βοήθεια και τις αποστολές τους στις πληγείσες περιοχές.

 Οι κάτοικοι της περιοχής μας ευαισθητοποιημένοι, όπως σε κάθε παρόμοια κρίση, συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν η εκκλησία μας, οι σύλλογοι και οι εθελοντικές οργανώσεις. 

 Έχουμε χρέος, καθένας από εμάς να συνδράμει σε αυτήν την προσπάθεια με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις του. 

 Η πρόκληση αυτή, οδηγεί τους λαούς στο σύγχρονο κόσμο μπροστά στο μέγεθος των φυσικών καταστροφών, στον αναστοχασμό και στην ανάγκη για ειρηνική συνύπαρξη, αλληλεγγύη, συμπαράσταση, στήριξη, αλληλοβοήθεια.

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου 

τέως Δήμαρχος Ρόδου

 

SHARE
RELATED POSTS
20170714_95adte_530_283.jpg
Πρόγραμμα Εορτασμού της 21ης Νοεμβρίου από την 95 ΑΔΤΕ
Ψήφος εμπιστοσύνης και από Ίο και Κίμωλο για τον Μανώλη Γλυνό
Στη Ρόδο η συνδιάσκεψη των στελεχών του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας SPD

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.