ΕΥ ΖΗΝ

Μάρτιος 2020: τι λένε τα Άστρα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

«Το κενό και το τίποτε είναι το μέτρο χρησιμότητας κάθε ενέργειάς μας.» (Λάο Τσε)

Μετά από έναν τόσο έντονο μήνα, ο Μάρτιος έρχεται να σου προσφέρει λίγο περισσότερη σταθερότητα και ανεμελιά, παρορμητικέ μου Κριέ. Κράτα καλά ανοιχτά τα μάτια σου, αφού πολλές αλλαγές συμβαίνουν, καθώς δρομολογούνται ακόμη μεγαλύτερες. Όχι, μην τα καταστρέψεις όλα σε μια στιγμή, ούτε να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην οικονομική αστάθεια που παρατηρείς αυτό το χρονικό διάστημα. Έσοδα θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Υπομονή! Στα μέσα του μήνα, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία, ευνοούνται οι συζητήσεις, οι συμφωνίες, καθώς φτάνουν χρήσιμες πληροφορίες στα αυτιά σου. Η γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο, και καλυτερεύει την γενική εικόνα. Μπορεί να αισθανθείς έντονη έλξη για έναν άνθρωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά καλά θα κάνεις να το απολαύσεις με την απαραίτητη προσοχή. Παράλληλα σου ανοίγονται καινούργιες πόρτες, έχεις απίστευτη ενέργεια, δύναμη και καλείσαι να βάλεις ανθρώπους και καταστάσεις σε τάξη. Όσο πιο ψύχραιμος είσαι τώρα, τόσο πιο ψηλά θα φτάσεις και θα εκπληρώσεις τους στόχους σου. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο μπορεί να φέρει σωματική κούραση ή ένα κρυολόγημα που θα σε ταλαιπωρήσει. Προσοχή! Η Νέα Σελήνη στις 24 του  μήνα στο ζώδιό σου τονώνει την εμφάνισή σου και ευνοεί την επίλυση ενός σημαντικού θέματος με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. 

Ταύρος

«Να γεύεσαι τα πάντα και θα διαπιστώσεις ότι η ζωή έχει ωραία γεύση.» (Ανώνυμος)

Ο απρόβλεπτος «καλός φίλος» Ουρανός έχει έρθει για να σου «αλλάξει τα μυαλά», σταθερέ μου Ταύρε. Ο Μάρτης, αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό του μήνα, έχει έντονα, απρόσμενα συναισθήματα που σε ωθούν όλο και περισσότερο να αλλάξεις εντελώς την ζωή σου. Οι προοπτικές που σου ανοίγονται είναι πολύ σημαντικές… μην τις αρνηθείς, θα χάσεις… Πρόσεχε λιγάκι τις μετακινήσεις σου, που βάζεις την υπογραφή σου και για ποια πράγματα δεσμεύεσαι. Περίμενε μέχρι τα μέσα του μήνα και μετά κάνε ότι θες. Διασκέδαση, εκδρομές, ταξίδια, όμορφες παρέες, συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει γοητεία, χάρη και έντονες συναισθηματικές εμπειρίες. Δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει την πόρτα ένας απρόσμενος κεραυνοβόλος έρωτας! Μην αφήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ιδιαίτερη προσοχή σου συνιστώ στις 31 του μήνα, αφού ο δυναμικός Άρης συμμαχεί με τον πλανήτη των εμποδίων αλλά μαθημάτων ζωής Κρόνο και έτσι οι εντάσεις, τα προβληματάκια και τυχών ατυχήματα (λόγω βιασύνης συνήθως) είναι πολύ πιθανά. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο σε κάνει ονειροπόλο και ιδιαίτερα ρομαντικό. Βάλε σε τάξη τις ιδέες σου και κοίτα να βελτιώσεις την ποιότητα της δουλειάς σου. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό δίνει έμφαση στο παρασκήνιο, κάτι που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία! 

Δίδυμοι 

«Η ζωή μας αναλώνεται σε λεπτομέρειες… Απλοποιήστε, απλοποιήστε.» (Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ)

Επικοινωνιακέ μου Δίδυμε, σίγουρα όλους αυτούς τους μήνες αισθάνεσαι έντονα τις συνεχόμενες εναλλαγές σκηνικών. Άλλα περιμένεις, άλλα βρίσκεις στον δρόμο σου. Δεν πειράζει όμως, όλο αυτό τελειώνει αισίως κατά τις 10 Μαρτίου. Ο ανατρεπτικός Ουρανός, στον 12ο Οίκο, το σπίτι του παρασκηνίου, δεν σε έχει αφήσει να ησυχάσεις ούτε λεπτό, αλλά εσύ τα καταφέρνεις, δεν το βάζεις κάτω, όσο και να σε έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Όταν ο αγαπημένος σου κυβερνήτης και άκρως επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ξανά στην ορθή του πορεία, στα μέσα του μήνα, όλα μοιάζουν να είναι και πάλι με το μέρος σου. Μπορεί να νιώθεις μια σχετική μελαγχολία, αλλά η κοινωνική σου ζωή θα πάρει και πάλι τα πάνω της, με αποτέλεσμα να φτιάξει και το κέφι σου. Έξοδοι, διασκέδαση, καλοί φίλοι και γνωστοί, όλοι στον δρόμο σου. Πρόσεχε λιγάκι τις 31 του μήνα, όταν ο δυναμικός Άρης συμμαχεί με τον πλανήτη των εμποδίων αλλά μαθημάτων ζωής Κρόνο, αφού μπορεί να σου φέρει μέσα από μια σχετική ένταση την απάντηση σε σημαντικά ερωτήματα που έχεις θέσει στον εαυτό σου εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο σου φέρνει λιγάκι εκνευρισμό και σύγχυση και ίσως βγάλεις τα νεύρα σου λανθασμένα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή! Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό είναι όμως πάρα πολύ θετική, αφού ευνοεί τις παρέες, την ομαδικότητα, τα νέα ξεκινήματα καθώς θα λάμψει ξανά το ακαταμάχητο χιούμορ, τα ταλέντα και τα μοναδικά χαρίσματά σου! 

Καρκίνος

«Κάνε τη ζωή σου ένα όνειρο και το όνειρό σου πραγματικότητα.» (Αντουάν ντε Σαιν-Εξπερύ)

Μπορεί να νομίζεις πως δεν έχει αλλάξει τίποτα, ευαίσθητό μου Καρκινάκι, αλλά μετά τις 10 Μαρτίου, όταν ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ξανά στην ορθή του πορεία, επέρχεται η λύτρωση. Το μάθημα που λαμβάνεις έντονα πια αυτή την φορά, μετά από όλα αυτά τα στραπάτσα, είναι πως όλα ξεπερνιούνται όταν έχουμε και την βοήθεια των άλλων. Μάθε να ζητάς και να «χρησιμοποιείς» την αγάπη των συνανθρώπων σου και να νιώθεις πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Ο ανατρεπτικός Ουρανός στον σταθερό Ταύρο σε ωθεί να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου, να δραστηριοποιηθείς, να δεις τους αγαπημένους σου, να ενεργοποιήσεις τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου, τον ιδιαίτερο τρόπο σκέψης σου. Έτσι θα καλέσεις κοντά σου τους ομοίους σου. Στα μέσα του μήνα θα ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια, θα ταξιδέψεις, θα γίνεις και πάλι αυτός ο ιδιαίτερα αγαπητός χαρακτήρας στους κύκλους σου. Μπορεί να δεις και με άλλο μάτι ξαφνικά ένα άτομο που έβλεπες εντελώς φιλικά μέχρι σήμερα. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος και έτσι θα βάλεις σε τάξη τα κληρονομικά και τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο θέλει λιγάκι προσοχή, αφού φέρνει μικρές ψευδαισθήσεις, τώρα που εσύ πρέπει να έχεις μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα. Κρατήσου στο ύψος σου και μην ξεφεύγεις από τα δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό ευνοεί τα επαγγελματικά σου, καθώς σου φέρνει μπροστά σου ευκαιρίες εξέλιξης.

Λέων 

«Το πιο δύσκολο στη ζωή, είναι να μάθεις ποιες γέφυρες να περάσεις και ποιες να κάψεις.» (Laurence J. Peter) 

Αγαπημένο μου, λαμπερό Λιοντάρι, θέλω πολύ να σε καθησυχάσω και να σου πω πως όλα θα ηρεμήσουν, αλλά φαίνεται πως οι πλανήτες έχουν βάλει σκοπό να σε «ταλαιπωρήσουν» λιγάκι ακόμη. Οι ανατροπές και οι απρόσμενες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Ξέρεις πως όλα εξαρτώνται από εσένα και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις… ξέρεις εσύ. Έχεις πολύ ενέργεια και αυτό σε σώζει τελευταία στιγμή, απλά ο απρόβλεπτος Ουρανός έχει κάτσει εκεί ψηλά, στο μεσουράνημά σου και κινεί τα νήματα. Μείνε θετικός, εξέτασε και δέξου καινούργιες ιδέες και μεθόδους και κάνε ότι καλύτερο για την ζωή σου, την καριέρα σου, τα προσωπικά σου. Το timing είναι ολόσωστο! Όταν ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ξανά στην ορθή του πορεία, γύρω στις 10 Μαρτίου, η επικοινωνία, η υγεία και τα επαγγελματικά καλυτερεύουν. Με την γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη να βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο, οι έρωτες και τα φλερτ ευνοούνται στον χώρο της δουλειάς, κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή! Ο πλανήτης των εμποδίων αλλά και των πολύτιμων μαθημάτων ζωής Κρόνος σου κουνάει το χεράκι και σε προειδοποιεί για τυχών «ατασθαλίες» και ανάρμοστες συμπεριφορές. Όλα με μέτρο παρακαλώ! Με όπλο την ηρεμία και την ανάλογη στρατηγική, δεν θα χάσεις. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο φωτίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό ίσως επιβαρύνει την σωματική και ψυχική σου υγεία. Προσοχή στις σπατάλες. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό σε ανανεώνει και ευνοεί τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα ταξίδια και ότι ανοίγει γενικά τους ορίζοντές σου. 

Παρθένος

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στη ζωή είναι ότι ίσως παίρνεις υπερβολικά πολλές προφυλάξεις.» (Alfred Adler)

Ο Μάρτιος σου φέρνει ευκαιρίες και πρόοδο, οργανωτικέ μου Παρθένε! Η διάθεση σου γίνεται ολοένα και καλύτερη, τόσο ανοιξιάτικη, που ακόμη και όλες αυτές οι απρόσμενες αλλαγές μοιάζουν να μην σε επηρεάζουν καθόλου. Οι απρόβλεπτες αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός στον σταθερό μεν Ταύρο είναι για το γενικό σου καλό. Τώρα απαλλάσσεις τον εαυτό σου από οτιδήποτε περιττό, αρνητικό, τοξικό και ότι σου στερεί τόσα χρόνια την πραγματική σου ελευθερία. Τόλμησε! Βρίσκεις νόημα στην ζωή σου ακόμη και αν δεν συμφωνείς με τον σύντροφό σου, τον φίλο σου, τον συνεργάτη σου… κάθε είδους συζήτησης σε πάει παρακάτω. Όταν ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής γυρίζει ξανά στην ορθή του πορεία, γύρω στις 10 Μαρτίου, καλυτερεύει η επικοινωνία, έρχονται νέες σημαντικές ευκαιρίες και η ερωτική σου ζωή μοιάζει να παίρνει φόρα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνεις έναν γάμο ή να έρθει στον δρόμο σου και ένα παιδί! Με την γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη να βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο όλες οι δυσκολίες σε κάνουν να μην φοβάσαι, καθώς βρίσκεις έναν πιο γλυκό τρόπο να τις ξεπερνάς. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου όταν ασχολείσαι με τα οικονομικά σου, όλα θα βρουν την λύση τους. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στο ζώδιό σου φωτίζει την προσωπική σου ζωή αλλά και την γενικότερη εξέλιξή σου. Μάθε να μην παραμυθιάζεσαι αλλά και να μην γίνεσαι κυνικός! Να είσαι ρομαντικός και ρεαλιστής ταυτόχρονα, έτσι θα κερδίζεις πάντα. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό σου φέρνει κοντά σου άτομα σε θέσεις κλειδιά, που μπορεί να σε στηρίξουν στην ζωή σου, σε όλα τα επίπεδα.

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Ζυγός 

«Μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. ΄Όπως και να’ χει, κανένας δεν βγαίνει απ’ αυτήν ζωντανός.» (Elbert Hubbard)

Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από ότι τα όνειρα που κάνουμε στην ζωή, διπλωματικέ μου Ζυγέ και αυτό εσύ το γνωρίζεις καλύτερα από όλους. Ο Μάρτιος σου φέρνει κάτι πολύ συναρπαστικό και μοναδικό στον δρόμο σου, αλλά η έκβασή του θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον τρόπο που θα το χειριστείς εσύ και μόνο εσύ! Έχεις ανοίξει τα μέτωπά σου ήδη στην οικογένειά σου, αλλά συνεχίζεις να δραματοποιείς την κατάσταση. Η ανασφάλεια που έχεις για τα περιουσιακά, τα οικονομικά σου, το σπίτι, την οικογένεια, δεν σε βοηθούν να δεις καθαρά. Βέβαια ο επαναστατικός, απρόβλεπτος Ουρανός στον σταθερό Ταύρο, δεν βοηθάει και πολύ σε όλο αυτό το σκηνικό. Οι ανατροπές και οι αλλεπάλληλες αλλαγές δεν σε αφήνουν σε ησυχία και αυτό σε στεναχωρεί και σε αγχώνει ταυτόχρονα. Υπομονή! Με την γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη να βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο πέφτεις σχεδόν με τα μούτρα σε ότι «απόλαυση» έρχεται στον δρόμο σου… ποτά, ξενύχτια, έρωτες, υπερβολές. Οι αλλαγές όμως είναι προ των πυλών και όσο και να τις αποφεύγεις, αυτές θα σε βρουν θες δε θες. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου ευνοεί την επαναφορά, ιδανική περίοδος για να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου. Το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει, βάζεις σε τάξη πράγματα αλλά και συναισθήματα. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ένα παραμελημένο θέμα υγείας έρχεται στην επιφάνεια και μια λανθασμένη σου επαγγελματική κίνηση μπορεί να σε στιγματίσει ανεπανόρθωτα. Προσοχή! Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό σε βοηθάει να διώξεις από την ζωή σου, ότι δεν σου κάνει. Μην δώσεις καμία σημασία σε αυτά που λέει ο κόσμος, εσύ ξέρεις καλύτερα! 

Σκορπιός 

«Είναι ευχαριστημένοι από τη ζωή μόνο αυτοί που δεν την έχουν ζήσει.» (Αλμπέρ Καμύ)

Ιδιαίτερος αυτός ο πρώτος μήνας της άνοιξης, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Από την μια περιορισμοί σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού και από την άλλη μικρές αλλά σημαντικές νίκες εναντίον σε ότι έχει προσπαθήσει να σε βάλει κάτω.  Σου υπόσχομαι, πως δεν θα βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο! Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον σταθερό Ταύρο δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, αφού θέλει να τις περάσει από 40 κύματα πρώτα για να δει αν αντέχουν στον χρόνο. Αν περάσουν το «τεστ» θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη… αν όχι, μην ανησυχείς, κάτι πιο δυνατό σε περιμένει στην στροφή. Στις 8 Μαρτίου η σύνοδος της αισθησιακής Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει την πραγματική αιτία ενός σημαντικού προβλήματος στην επιφάνεια. Από την μια θα ζεις απίστευτα ρομαντικές στιγμές που θα σε πηγαίνουν στον Θεό ψυχικά, αλλά και σωματικά και από την άλλη καλείσαι να αντιμετωπίσεις αψυχολόγητες αντιδράσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό (δώσε και άλλο πόνο!) ο πλανήτης των εμποδίων, αλλά σημαντικών μαθημάτων ζωής, Κρόνος, μπαίνει στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου και δίνει βαθμό δυσκολίας στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού γενικά. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με την κακή υγεία ενός μεγάλου σε ηλικία προσώπου, που ίσως έχει την ανάγκη από την φροντίδα σου. Δεν αποκλείεται ακόμη η μετακόμιση σε έναν μικρότερο χώρο, ή έστω μια μορφή «συρρίκνωσης» του μέχρι τώρα βιοτικού σου επιπέδου. Περιορισμοί και υποχρεώσεις. Βέβαια θα υπάρξει και ένα πολύ κοντινό σου, πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο, που θα σε στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό το διάστημα. Πρόσεχε λιγάκι τις 31 του μήνα, όταν ο δυναμικός Άρης συμμαχεί με τον πλανήτη των εμποδίων Κρόνο και συγκράτησε τα γνωστά σε όλους «φαρμακερά» λόγια σου. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο σε ωθεί να διασκεδάσεις, να βγεις έξω, να είσαι με αγαπημένους φίλους, να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος γενικά. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό φέρνει νέες συνεργασίες στο προσκήνιο και ευνοεί τα επαγγελματικά σου!

Τοξότης 

«Στη δουλειά σου να είσαι σοβαρός και στη ζωή σου τρελός.» (Αριστοτέλης Ωνάσης)

Μπήκε ο Μάρτης και σε βρίσκει φουλ ενεργητικό, με πολύ δουλειά να απλώνεται μπροστά σου, ταξιδιάρη Τοξότη μου. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δεν σταματούν να σε απασχολούν. Ο απρόβλεπτος Ουρανός δεν στο κάνει και πολύ εύκολο, αφού δεν σε αφήνει να προγραμματίσεις την ζωή σου όπως θα ήθελες. Προσοχή στην καταναλωτική σου μανία και στα αψυχολόγητα έξοδα, γιατί δεν θα σε βγάλει σε καλό. Όταν στο τέλος του μήνα, περάσει ο πλανήτης των εμποδίων, αλλά σημαντικών μαθημάτων ζωής, Κρόνος, στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, οι δυσκολίες θα αρχίσουν να υποχωρούν. Μπροστά σου απλώνεται μια σημαντική περίοδος προόδου και οικονομικής ασφάλειας. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι από εσάς ασχολούνται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το εμπόριο και τα γραπτά. Ο Κρόνος απαιτεί όμως οργάνωση, συνέπεια, πειθαρχία και πρακτικό μυαλό. Όλα αυτά καλό θα ήταν να τα καλλιεργήσεις λοιπόν για να βγείς κερδισμένος στα σίγουρα! Με την γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη να βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο, τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και ίσως να υπάρξει ακόμη και ένας «παλιός» έρωτας στον χώρο της δουλειάς. Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, η επαφή με την φύση, η δημιουργικότητα, φρέσκα πρόσωπα, νέες ιδέες και όνειρα, αυτά θα είναι τα όπλα σου για να ζήσεις την πιο όμορφη άνοιξη εδώ και χρόνια. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο μπορεί να φωτίσει το παρασκήνιο που εσύ μέχρι τώρα αγνοούσες και να μάθεις καλά κρυμμένα μυστικά. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό φέρνει έρωτα, αναζωογόνηση και σε ωθεί να κάνεις ριζικές αλλαγές, νέα ξεκινήματα αλλά και πολύ τολμηρές κινήσεις που δεν τολμούσες ούτε να ξεστομίσεις αλλά ούτε και να βάλεις σε λειτουργία εδώ και πολύ καιρό!  

Αιγόκερως

«Αυτό που κάνω σήμερα είναι πολύ σημαντικό, επειδή έχω ανταλλάξει μια μέρα από τη ζωή μου γι’ αυτό.» (Hugh Mulligan)

Η χρονιά σου συνεχίζεται και οι αλλαγές αρχίζουν να διαφαίνονται σιγά σιγά εργασιομανή μου Αιγόκερε. Η ζωή σου αλλάζει και εσύ το ίδιο. Ο πλανήτης των εμποδίων αλλά και των πολύτιμων μαθημάτων ζωής Κρόνος περνάει στον αέρινο Υδροχόο και σε απαλλάσσει σιγά σιγά από τα βάρη του παρελθόντος. Ότι σε έκανε να υποφέρεις και για δυο ολόκληρα χρόνια σε «ξετίναξε» σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, φεύγει αρχικά μέχρι τον Ιούνιο και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα… μια και καλή. Ο καλός τυχερός Δίας βρίσκεται πια στο ζώδιό σου και σου χαρίζει καλοτυχία, πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σου και καλυτερεύει την καθημερινότητά σου. Προσοχή στην υπερβολή! Να ενδώσεις, ναι, αλλά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να ζυγίζεις πάντα τις πιθανότητες, όπως κάνει άλλωστε. Με την γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη να βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο γίνεσαι ακόμη πιο γοητευτικός. Ευνοούνται οι έξοδοι, οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, οι ευχάριστες και ανέμελες στιγμές γενικότερα. Δεν αποκλείεται να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου σε έναν άνθρωπο που έχει ιδιαίτερη θέση πια στην καρδιά και στην ζωή σου. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις! Εκεί γύρω στις 8 Μαρτίου, όταν ο απρόβλεπτος Ουρανός συναντηθεί πλανητικά με την όμορφη Αφροδίτη, μπορεί να γίνεις απίστευτα παρορμητικός απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σου, κάτι που θα εκπλήξει και τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού δεν το συνηθίζεις ποτέ… Κάνεις όμορφες συζητήσεις με ανθρώπους που εκτιμάς ιδιαίτερα και νέες γνωριμίες που ίσως να αποτελέσουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες στο μέλλον. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο τονώνει την πρακτικότητά σου, καθώς βάζεις «πλάνο» στα σχέδια αλλά και στα όνειρά σου. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό σου φέρνει νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή, αφού δεν αποκλείεται μια μετακόμιση, ένας γάμος, μια συγκατοίκηση… όλα αυτά προς το καλύτερο, πάντα! 

Υδροχόος 

«Τίποτε στη ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε, αλλά για να το κατανοήσουμε.» (Μαρία Κιουρί)

Πολύ σημαντικός αυτός ο πρώτος ανοιξιάτικος μήνας για σένα, αέρινέ μου Υδροχόε. Έχει έντονα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις. Ο τυχερός Δίας και ο πλανήτης των εμποδίων, αλλά και των πολύτιμων μαθημάτων ζωής Κρόνος, ενεργοποιούνται από τον δυναμικό Άρη, αργά, αλλά σταθερά φέρνοντας τις ανάλογες επιπτώσεις στον δρόμο σου. Προς το τέλος Μαρτίου ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και φέρνει όλων των λογιών δώρα μαζί του. Όλα δοκιμάζονται, η υπομονή σου, οι ιδέες σου, οι αξίες που έχεις στην ζωή σου, οι σχέσεις σου γενικά. Μόνο ότι έχει γερές βάσεις και ουσία παραμένει. Εννοείται πως συνεχίζει να παίζει τον σημαντικότερο ρόλο η οικογένεια όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Τώρα πρέπει να καταλάβεις μια για πάντα αν η οικογένειά σου είναι το πιο σημαντικό αγαθό στον κόσμο και γιατί. Πάρε τις αποστάσεις σου και σκέψου. Οι ελευθερίες σου μπορεί να περιορίζονται και κάποιες αποφάσεις ίσως να είναι αναγκαστικές και όχι το καλύτερο σενάριο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο απρόβλεπτος Ουρανός σε σύνοδο με την γλυκιά Αφροδίτη στον 4ο Οίκο σου, στο σπίτι σου δηλαδή, σου δίνει στήριγμα από την οικογένειά σου, μην ανησυχείς. Το κουράγιο και η δύναμη που αντλείς από τους δικούς σου είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο σου φέρνει έναν μικρό πονοκέφαλο στα οικονομικά, αλλά μαθαίνεις παράλληλα να μοιράζεσαι τα αγαθά με τους συνανθρώπους σου. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό σου φέρνει μικρομετακινήσεις, νέες γνωριμίες, όμορφες συναντήσεις και ευκαιρίες όπως και πολύ καλή και ανοιξιάτικη διάθεση. 

Ιχθύες 

«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.» (Λάο Τσε)

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι εδώ, ονειροπόλε μου Ιχθύ. Ναι, συνεχίζονται οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, αλλά όλα γίνονται για έναν πολύ καλό σκοπό! Για να απαλλαγείς από όλα αυτά που δεν λειτουργούν στην ζωή σου. Ο Μάρτης είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας. Τώρα μπορείς να διορθώσεις τυχόν λάθη και να ασχοληθείς με τα ταξίδια, την επικοινωνία. Ιδιαίτερα μετά τις 10 του μήνα όπου γυρίζει ο επικοινωνιακός Ερμής στην ορθή του πορεία, μπορείς άφοβα να υπογράψεις συμβόλαια, συμφωνίες και να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις. Οργανώσου λίγο παραπάνω και βάλε πρακτικότητα στην καθημερινότητά σου. Τώρα ευνοούνται και οι αγοραπωλησίες. Με την γαλήνια και προστατευτική Αφροδίτη να βρίσκει την θέση της στον σταθερό Ταύρο ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου. Η σύνοδος της ερωτικής Αφροδίτης με τον απρόβλεπτο Ουρανό μπορεί να σου φέρει ακόμη και «ουρανοκατέβατους» έρωτες και εξελίξεις. Όταν στο τέλος του μήνα, περάσει ο πλανήτης των εμποδίων, αλλά σημαντικών μαθημάτων ζωής, Κρόνος, στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, μέχρι τον Ιούνιο, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με ένα συναισθηματικό παρελθόν που δεν έχει λήξει ακόμη. Ή θα δώσεις οριστικό τέλος ή ακόμη μια ευκαιρία. Μην αγχωθείς. Μείνε ψύχραιμος και βάλτα όλα κάτω πριν αποφασίσεις. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά… Η Πανσέληνος στις 9 Μαρτίου στην οργανωτική Παρθένο σε κάνει λίγο παραπάνω ευαίσθητο στην κριτική. Η Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό σου φέρνει τύχη, καλό αέρα και οικονομικά δώρα. 

Ετήσια συνδρομή: 180 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-PΆρθρουaradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας).  Εντός πακέτου:  Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 180 ΕΥΡΩ

SHARE
RELATED POSTS
Δάφνη Βαλέντε: στις 7 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια της έκθεσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Ποιες είναι οι τυχερές αναγνώστριες για τα δώρα της κ.Δάφνης Βαλέντε
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4/7/2016 – 10/7/2016, της Σμάρως Σωτηράκη
Μήνυμα της Δάφνης Βαλέντε μετά τις απειλές για εξώδικα
Δυο δώρα από την σχεδιάστρια μόδας Δάφνη Βαλέντε για τους αναγνώστες του iPorta.gr

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.