ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δημαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Spread the love

Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Αποφασισμένος να συγκρουστεί προκειμένου αν υπερασπιστεί την αισθητική του νησιού που είναι εκλεγμένος φαίνεται ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης  Χατζηδιάκος, που με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δηλώνει παραθέτοντας και φωτογραφίες:

“Πριν 3 μέρες και σήμερα. Διαμόρφωση δύο υποβαθμισμένων ακαλύπτων χώρων για την εξυπηρέτηση κατοίκων κ επισκεπτών της Ρόδου. Βέβαια η ΑΘήνα (ΕΕΤΑΔ), μας εγκαλεί γιατί κάναμε παρέμβαση σε ακίνητα του δημοσίου !Προτιμούν να φιλοξενούν στις λάσπες, φίδια κ τρωκτικά. Εμείς θα τα φωτίσουμε με τον δημοτικό φωτισμό, και αν δεν μας σταματήσουν, θα διαγραμμίσουμε και θα αναβαθμίσουμε αισθητικά το χώρο. Αυτά τα ακίνητα ανήκουν στους Ροδίτες.”

Αρκετές φορές ο κος Χατζηδιάκος έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση έχοντας ως στόχο του εκτός από την καλλιέργεια της Περιβαλλοντικής Συνείδησης και την αισθητική εικόνα της πόλης – τα ΚΔΑΥ [Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμου Υλικού] Ρόδου αποτελούν πρότυπη μονάδα Ανακύκλωσης και ήταν ο στόχος της δημαρχιακής αρχής από το 2016.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Νικητιάδης από Καστελόριζο: “Απορρίπτουμε κάθε αμφισβήτηση του καθεστώτος στο Αιγαίο”
mediterreanean.PNG
Όσα είδα στο Κτήμα Μιχαηλίδη, του Στράτου Καραγαβριηλίδη
Kostis A. Makris
Λέξεις στο τετράγωνο “Τα …μύδια”, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.