ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δημαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Spread the love
  • 17
    Shares

Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Αποφασισμένος να συγκρουστεί προκειμένου αν υπερασπιστεί την αισθητική του νησιού που είναι εκλεγμένος φαίνεται ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης  Χατζηδιάκος, που με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δηλώνει παραθέτοντας και φωτογραφίες:

“Πριν 3 μέρες και σήμερα. Διαμόρφωση δύο υποβαθμισμένων ακαλύπτων χώρων για την εξυπηρέτηση κατοίκων κ επισκεπτών της Ρόδου. Βέβαια η ΑΘήνα (ΕΕΤΑΔ), μας εγκαλεί γιατί κάναμε παρέμβαση σε ακίνητα του δημοσίου !Προτιμούν να φιλοξενούν στις λάσπες, φίδια κ τρωκτικά. Εμείς θα τα φωτίσουμε με τον δημοτικό φωτισμό, και αν δεν μας σταματήσουν, θα διαγραμμίσουμε και θα αναβαθμίσουμε αισθητικά το χώρο. Αυτά τα ακίνητα ανήκουν στους Ροδίτες.”

Αρκετές φορές ο κος Χατζηδιάκος έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση έχοντας ως στόχο του εκτός από την καλλιέργεια της Περιβαλλοντικής Συνείδησης και την αισθητική εικόνα της πόλης – τα ΚΔΑΥ [Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμου Υλικού] Ρόδου αποτελούν πρότυπη μονάδα Ανακύκλωσης και ήταν ο στόχος της δημαρχιακής αρχής από το 2016.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 17
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Ευχές Χριστουγέννων από την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ν. Αιγαίου
Πολύχρωμες γειτονιές του κόσμου (εικόνες)
21269739_476505329384666_808169870_n.jpg
Σε φόντο γκρι και μπλε: ό,τι απέμεινε από τη φωτιά στο Μόντε Σμιθ Ρόδου [Φωτογραφίες]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.