ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δημαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Spread the love
  • 17
    Shares

Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου

Αποφασισμένος να συγκρουστεί προκειμένου αν υπερασπιστεί την αισθητική του νησιού που είναι εκλεγμένος φαίνεται ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης  Χατζηδιάκος, που με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δηλώνει παραθέτοντας και φωτογραφίες:

“Πριν 3 μέρες και σήμερα. Διαμόρφωση δύο υποβαθμισμένων ακαλύπτων χώρων για την εξυπηρέτηση κατοίκων κ επισκεπτών της Ρόδου. Βέβαια η ΑΘήνα (ΕΕΤΑΔ), μας εγκαλεί γιατί κάναμε παρέμβαση σε ακίνητα του δημοσίου !Προτιμούν να φιλοξενούν στις λάσπες, φίδια κ τρωκτικά. Εμείς θα τα φωτίσουμε με τον δημοτικό φωτισμό, και αν δεν μας σταματήσουν, θα διαγραμμίσουμε και θα αναβαθμίσουμε αισθητικά το χώρο. Αυτά τα ακίνητα ανήκουν στους Ροδίτες.”

Αρκετές φορές ο κος Χατζηδιάκος έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση έχοντας ως στόχο του εκτός από την καλλιέργεια της Περιβαλλοντικής Συνείδησης και την αισθητική εικόνα της πόλης – τα ΚΔΑΥ [Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμου Υλικού] Ρόδου αποτελούν πρότυπη μονάδα Ανακύκλωσης και ήταν ο στόχος της δημαρχιακής αρχής από το 2016.

 

 

  • 17
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Ο Μαχαιρίδης, ο Χατζημάρκος και η μοχθηρία, της Τζίνας Δαβιλά
P1010191.JPG
Ένα ποίημα για το 2017 από την ποιήτρια Δώρα Παρδάλη-Σωτρίλλη
181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.