Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Κοινή χρήση του αρχείου “Τα γραμμένα της ζωής” με εσάς, της Δέσποινας Γρηγοριάδη

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

 

 

 

 

        “Υπέροχη θέα όταν ο άνθρωπος καταθέτει συναισθήματα”

Σαν  να έχει ανοίξει ένα (άλλο παράθυρο μέσα στην ζωή σου). Οι εμπειρίες και ότι σε κάνουν να νιώθεις – κοιτάς ακόμα πιο ψηλά. Όταν εκδηλώνεται η αγάπη, το αληθινό ενδιαφέρον που έχει ο άλλος \ ή άλλη για σένα μόνο. Κρατάς έναν ακόμη  τρόπο να ξεπεραστεί το οποιοδήποτε “θολό τοπίο πού από δοκιμάζει συνεχώς – την σκέψη”.

Οι άπιαστες λύσεις να δίνονται απλόχερα, από τους “ανθρώπους σταθμούς” της ζωής σου. Ο κάθε ένας ξεχωριστά έχει και το δικό του λιμάνι – πριν πάει να ξεκινήσει το επόμενο ταξίδι του, κάπου πρέπει να δέσει, να ακουμπήσει, να αποτυπώσει ό,τι νιώθει, για να μπορέσει να συνεχίσει. Κανείς δεν μπορεί μόνος/ ή μόνη μέσα στα γραμμένα της ζωής.

Η αδυναμία και η δύναμη υπάρχει ανάμεσα στο χέρι που σε σφίγγει, και στα ματιά που σε κοιτάνε –  όλα γίνονται διαφορετικά – όταν συμβάλει η ανθρωπιά μέσα στην ζωή σου. Διαπιστώνεις  μέσα στην στεναχώρια –  και τα εφόδια της χαράς.

SHARE
RELATED POSTS
Η Σημαία που χορεύει στον εξώστη, του Κωστή Α.Μακρή
Νέα ζωή…, του Νότη Μαυρουδή
Que Sera Sera…, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.