Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Κατευόδιο, του Γιώργου Αρκουλή

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Η στήλη, αποχαιρετά σήμερα τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά, δημοσιεύοντας  ένα μικρό κείμενο – κατευόδιο από την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ (που έφτασε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Μεταφέρω:

«Με το σεβασμό που αξίζει σε αυτόν που καταύγασε μέσω της τέχνης του την ψυχή του κόσμου με μια απαράμιλλη ευφρόσυνη αισιοδοξία, αλλά και εξέφρασε τον ισχυρό συγκινησιακό δεσμό του Ενωσίτη με τα μεγάλα Σύμβολα και το νέο γήπεδο, αποχαιρετούμε το σπουδαίο καλλιτέχνη Κώστα Βουτσά. Στη συλλογική μνήμη των ενωσιτών, αλλά και στο νέο γήπεδο, που τόσο αγάπησε, θα μείνει αναπαλλοτρίωτη η εμβληματική φυσιογνωμία του με την παρακαταθήκη της εύψυχης αφοσίωσής του σε όσα αντιπροσωπεύουν τους ευγενικούς οραματισμούς της ΑΕΚ. Συλλυπητήρια στους οικείους του. ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΕΚ»

* Στο μεταξύ, ενημερώθηκα από το σάϊτ της  (αντικειμενικής) «Εφημερίδας των Συντακτών»τα ποσοστά τηλεθέασης των καναλιών μιας εβδομάδας  με το MEGA στο κόλπο. Συνολικά, το κανάλι του Σαββίδη (Open) βρέθηκε στην 5η θέση (ποσοστό 6.8% επί του συνόλου), μία θέση μπροστά από εκείνο του Μαρινάκη (6η θέση με 6,6%).

Προφανώς τα πλήθη του «Θρύλου» δεν έχουν …ενεργοποιηθεί ακόμη!

  GREEK RESTAURANT – NEW YORK 253-17 NORTHERN BLVD

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
«Τώρα, θα σε καθαρίσω!», του Κωστή Α.Μακρή
Το μηνιάτικό του, του Δημήτρη Κατσούλα
Κι αυτό το λένε μαγεία, της Αναστασίας Φωκά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.