Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Καταδίκη απρεπούς συμπεριφοράς του δημάρχου Ρόδου Α.Καμπουράκη προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

Spread the love

 

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δικηγόρος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

 

Ρόδος 12-02-2021

Θέμα: Καταδίκη απρεπούς συμπεριφοράς του δημάρχου Ρόδου προς τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

Για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Ρόδου ξεπέρασε τον κακό του εαυτό. Μετά τις απαράδεκτες, ανοίκειες συμπεριφορές του, σε βάρος των δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι έντρομοι και φοβικοί δεν τολμούν να αντιδράσουν, η αλλοπρόσαλλη και απαξιωτική συμπεριφορά του δημάρχου Ρόδου, επεκτάθηκε και σε βάρος θεσμικών εκπροσώπων.

Στην προκειμένη περίπτωση σε βάρος του Προέδρου του Πρώτου Επιστημονικού Συλλόγου, αυτού του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, του οποίου μάλιστα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, υπήρξε και ο ίδιος μέλος.

Η απρεπή και εξευτελιστική χθεσινή συμπεριφορά του δημάρχου προς τον κ. Β.Περίδη, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, στον οποίο απαγόρευσε δις να εισέλθει στο γραφείο του, συνοδεύοντας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ακολούθως Βουλευτή του νομού, παραπέμπει και επαναφέρει τον τόπο σε άλλες εποχές, που έχουν καταδικασθεί ομόθυμα και έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. 

Προφανώς ο  κ.δήμαρχος δεν γνωρίζει ή έχει ξεχάσει ότι έχει εκλεγεί από τον Ροδιακό λαό για να τον υπηρετεί και στα πλαίσια αυτά είναι υποχρεωμένος να συζητά και να ακούει τους θεσμικούς εκπροσώπους των φορέων της πόλης μας, ιδιαίτερα στην περίπτωση αυτή που ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν προσκεκλημένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και όχι δικός του καλεσμένος.

Η αυταρχική συμπεριφορά του δημάρχου, προσβάλλει και απαξιώνει το σύνολο του δικηγορικού κόσμου της Ρόδου και οφείλει τουλάχιστον να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η παράταξη μας καταδικάζει τις εν λόγω συμπεριφορές και επισημαίνει ότι η θεσμική θέση του δημάρχου, επιβάλλει την τήρηση των δημοκρατικών κανόνων του διαλόγου, προκειμένου να ενημερώνεται και να μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου μας. 

Το Γραφείο Τύπου

της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Συναυλία με την μπάντα της 95 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με την Ι.Μητρόπολη Ρόδου στις 19 Νοεμβρίου
Επαίνους στους μικρούς πιανίστες που έφεραν βραβεία, έδωσε ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φ.Χατζηδιάκος
Δημήτρης Γάκης: «Νιώθουμε κομμάτι του Συλλόγου της Ροδαυγής»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.