Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Καταγγελία: Άνθρακας ο  θησαυρός που… έβγαλε ο Δαμιανός Αθανασίου, του Δημήτρη Τσίκκη [Αντιδήμαρχος Ρόδου]

Spread the love

Όταν είσαι υπό την επήρεια συναισθημάτων ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ δεν κάνεις δημοσιογραφία,

πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα

Σημείωση: στο τέλος του Κειμένου ακολουθεί η απάντηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Θέλω λοιπόν να πληροφορήσω την κοινή γνώμη, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου ότι η υπόθεση ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ, αλλά έναν ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟ! που έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη εφόσον του δίνει το δικαίωμα η ισχύουσα νομοθεσία.

Με έκπληξή μου, πληροφορήθηκα σήμερα για το κατάπτυστο και άκρως συκοφαντικό άρθρο στο διαδίκτυο αλλά και στην έντυπη έκδοση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, το οποίο υπογράφεται ηλεκτρονικά από τον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας κύριο Δαμιανό Αθανασίου και το οποίο στρέφεται ψευδώς κατά του προσώπου μου, της θεσμικής μου ιδιότητας, με ανακρίβειες απίστευτες για τα τοπικά και δημοσιογραφικά πράγματα του τόπου μας.

«ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΥΨΟΥΣ 706,61 ευρώ» είναι ο τίτλος και το κείμενο κατονομάζει εμένα που υποτίθεται ότι προσέφυγα ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Ρόδου για να μου ακυρώσουν τάχα το σχετικό χρέος!!!

Θέλω λοιπόν να πληροφορήσω την κοινή γνώμη, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου ότι η υπόθεση ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ, αλλά έναν ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟ!

Στο ίδιο ολοσέλιδο δημοσίευμα, αναπτύσσεται και μια ολόκληρη ανάλυση φιλοσοφία για τον τρόπο που υποτίθεται ότι λειτούργησα ως πολίτης σε συνδυασμό με την ιδιότητά μου, διαπομπεύοντας έτσι και συκοφαντώντας εμένα και την οικογένειά μου σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.Η ιστορία η δική μου και της οικογένειάς μου, η πορεία μου στα κοινά, η θέση που σήμερα κατέχω, αλλά κυρίως το αίσθημα δικαίου που τσαλακώθηκε βάναυσα, δεν μου επιτρέπουν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστώ με σθένος το δίκαιο μου. Κι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι πίσω δεν πρόκειται να κάνω!

Επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου καθ’ ότι το συγκεκριμένο άρθρο σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη μου και φυσικά προσβάλλει την παράταξη της οποίας είμαι μέλος.

Με εκτίμηση στο αληθινό δημοσιογραφικό λειτούργημα
Δημήτρης Τσίκης, αντιδήμαρχος

Ο Δημήτρης Τσίκκης είναι Αντιδήμαρχος Ρόδου στο Τομέα Νέων Τεχνολογιών, ΚΕΠ, Διαφάνειας Ανταπόκρισης Δ.Ε. Ιαλυσού και Πεταλούδων .

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

The article expresses the views of the author      

iPorta.gr 

Η απάντηση της Δημοκρατικής:

SHARE
RELATED POSTS
Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακού Κινηματογράφου στη Ρόδο- Επαφές Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου για τη θέσπισή του
Βαρουφάκης: “Το κασκόλ είναι δώρο από τη γυναίκα μου. Ικανοποιήθηκες τώρα;”
 τ.ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς: η Ιφιγένεια εν Αυλίδι του κου Τσίπρα και η σοβαρότητα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΛ, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.