Το σχόλιο της ημέρας

Κίνημα κατά των αντιεμβολιαστών;, της Ωραιοζήλης Τζίνας Δαβιλά

Ωραιοζήλη Τζίνα Δαβιλά

PANE DI CAPO ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τα δικαιώματα του κάθε πολίτη σταματούν στα δικαιώματα του κάθε άλλου πολίτη.

Όταν πατήσει τις κόκκινες γραμμές των ορίων που του επιτρέπει ο άλλος, είτε πολίτης, είτε η πολιτεία, είτε η δημόσια υγεία.

Οι αντιεμβολιαστές και οι ανεμβολίαστοι είναι οι ματαλλαχτές του κορονοΐου. Φανταστείτε τον ιό που επιτίθεται στον εμβολιασμένο: είναι πια αποδυναμωμένος και φθίνει, αργοπεθαίνει. Τότε, ω του θαύματος!!! Ο εμβολιασμένος εν αγνοία του μεταφέρει τον ιό, ο οποίος επιτίθεται στον ανεμβολίαστο και ισχυροποιεί την ύπαρξη του μεταλλασσόμενος, για να μην χαθεί. Να η μετάλλαξη.

Ή ο ιός βρίσκει τον ανεμβολίαστο, αφού έχει ταλαιπωρηθεί να επιβιώσει στον εμβολιασμένο, και πάνοπλος και δραστικός επιτίθεται ακόμη πιο δυνατός μεταβάλλοντας το στέλεχος που η επιστήμη προσπάθησε να εξοντώσει.

Χωρίς να έχω ταλέντο στα παραμύθια, προσπάθησα να κάνω μια απλοϊκή διαδρομή της επιβίωσης του κορονοϊού. Σωστά καταλάβατε: είμαι θυμωμένη με τους ανεμβολίαστους που έχουν πνιγεί στην συνωμοσιολογία και άθελά τους (ίσως) πνίγουν και τους εμβολιασμένους στην μάχη ενάντια στον ιό και στον μάταιο αγώνα της επιστήμης και των υπευθύνων πολιτών να απαλλαγούν από τον ιό. Ολόκληρος ο πλανήτης έγινε ένας ωκεανός του ιού, του κορονοϊού.

Γιατί; Γιατί οι συνωμοσιόλογοι είναι λίγοι και χωρίς επιστημονική γνώση θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους;

Μην διανοηθεί κάποιος ότι οι εμβολιασμένοι έκαναν απερίσκεπτα το εμβόλιο. Όλοι είχαν αμφιβολίες, φοβίες κλπ. Αλλά στη ζυγαριά πιθανών επιπλοκών και Κορονοϊού που προκαλεί επιπλοκές θανατηφόρες, επέλεξαν τον εμβολιασμό. Εξάλλου, ας αναλογιστούμε, ότι ο βασικός λόγος της εμφάνισης των κακοηθειών είναι η κακή ψυχολογία και το πεσμένο ανοσοποιητικό. Ο βασικός λόγος για την εμφάνιση του κορονοϊού είναι απροσεξία, η ανευθυνότητα, η επιπολαιότητα, η ξερολίαση σε θέματα που δεν γνωρίζουμε.

Το παραπάνω μήνυμα μπορεί να αυτοκαταστραφεί, όπως λένε στα παιχνίδια των κατασκόπων οι μικροί πρωταγωνιστές. Ο κορονοϊός χωρίς τον εμβολιασμό, θα ζει και θα βασιλεύει. Μεταλλασσόμενος και θανατηφόρος.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Η ψευτιά και η κλεψιά, του Κώστα Ε. Σκανδαλίδη
Η απόφαση του ΚΑΣ για την επίδειξη μόδας του GUCCI, του Κωστή Α. Μακρή
Καλημέρα σ’όλες τις γλώσσες, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.