Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Κάποια πράγματα θέλουν προσοχή…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Από την στιγμή που δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στο γεγονός από τα (ηλεκτρονικά κυρίως) Μέσα, ήταν λογικό να πέσει στην αντίληψη καθενός. Τις ημέρες των Παθών, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οικογενειακώς επισκέφθηκε το Φανάρι και μπράβο του. Όμως, το να φωτογραφίζεται η κορούλα του σταυροπόδι πλάϊ στην μαυροφορεμένη μητέρα της, ήταν ενέργεια, μπροστά στον Εσταυρωμένο και στον Πατριάρχη (όπως επισημάνθηκε στο twitter) ελάχιστα ευσεβής. Και ναι μεν η παιδούλα μπορεί να μη το σκέφθηκε πολύ. Η Μαρέβα, όμως,  τι έκανε προκειμένου να προστατέψει το προφίλ της οικογένειας;

Το επισημαίνω διότι σχεδόν ταυτόχρονα έπεσε στην αντίληψή μου μονοστηλάκι στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας του Μπαξεβάνη, που μπορεί όμως να είναι και προβοκατόρικο… Κάτω, λοιπόν, από την φωτογραφία της Μαρέβας, η εφημερίδα ενημερώνει ότι η σύζυγος του αρχηγού, συμβουλεύει τον Κυριάκο να μη δεχτεί να αναμετρηθεί σε ντιμπέϊτ με τον Τσίπρα, διότι… δεν τον συμφέρει.

ΥΓ: Σε αντίθεση με την υπεύθυνη δημοσιότητας της ΝΔ, η οποία –αν ισχύουν οι δηλώσεις της- συμφωνεί με την πιθανότητα του ντιμπέϊτ.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
«Αγαπητοί επιβάτες…», του Γιώργου Αρκουλή
11049464_10153794481499523_4185608025578033362_n.jpg
Θεματικό πάρκο Εξαρχείων, του Χρήστου Χωμενίδη
Παξοί: Ο βιασμός του νερού, του Αννίκερι

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.