ΕΥ ΖΗΝ

Ιούνιος 2018: Αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2018

Κριός

Με τον δυναμικό πλανήτη Άρη μέχρι και τις 27 του μήνα και με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο στον πατριαρχικό Αιγόκερω ο πλανητικός αυτός συνδυασμός αποκτά καινούργιο ενδιαφέρον, παρορμητικέ μου Κριέ. Νιώθεις μια σχετική πίεση στα επαγγελματικά, τα διαπροσωπικά, τα ερωτικά. Φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και με μπόλικους σημαντικούς πλανήτες στον ανεξάρτητο Υδροχόο νιώθεις λιγάκι ξεκρέμαστος. Μην ανησυχείς όμως, όσο η αισθησιακή Αφροδίτη «κατοικεί» στον ευαίσθητο Καρκίνο μέχρι και τις 14 Ιουνίου και μετά στον λαμπερό Λέοντα μέχρι το τέλος του μήνα, μέσα από τους πραγματικούς φίλους που θα σε στηρίξουν, την διασκέδαση, τις εξόδους, τα καλά «ξεσπάσματα», θα τα αντιμετωπίσεις όλα!

Φράση κλειδί: Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα!

Ταύρος

Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιό σου, σταθερέ μου Ταύρε, δεν τις γλιτώνεις τις αλλαγές στην ζωή σου αυτή την χρονική περίοδο. Επαγγελματικά, προσωπικά, φιλικά, οικογενειακά, όλα τα περνάς από «κόσκινο». Ότι σε ενοχλεί, δεν σε γεμίζει πια, έχει κάνει τον κύκλο του, δεν πάει άλλο, το αλλάζεις. Το κακό είναι πως δεν το κάνεις με τρόπο… πρόσεχε τις αγαρμποσύνες.  Με τον δυναμικό Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι τις 17 του μήνα η επαγγελματική σου ζωή χρειάζεται την προσοχή σου. Εξέτασε τα θέματά σου με απόλυτη ψυχραιμία και δες πως θα επιβιώσεις επαγγελματικά, πως θα εξελιχθείς. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα από τις 14 του μήνα η διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα και οι έξοδοι με φίλους και γνωστούς δεν λείπουν, αφού κάνουν το κλίμα πιο ευχάριστο. Όσοι από εσάς δε είστε αδέσμευτοι… ο έρωτας καραδοκεί.

Φράση κλειδί: Την δουλειά σου και τα μάτια σου!

Δίδυμοι

Πολύ κινητικότητα αγαπημένο μου Διδυμάκι. Με τον πλανήτη κυβερνήτη σου, τον επικοινωνιακό Ερμή, στο ζώδιό σου, αυξάνονται οι συναντήσεις, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι συζητήσεις με όλους αυτούς που «κυνηγάς» καιρό τώρα. Με τον δυναμικό Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι τις 27 του μήνα κάνεις σημαντικές επαγγελματικές επαφές, καθώς ευνοούνται οι σπουδές, οι μετακομίσεις, οι εκδρομές, οι δημόσιες σχέσεις, το ίντερνετ και ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα από τις 14 Ιουνίου το σπίτι σου δεν σε βλέπει καθόλου. Είσαι ο εαυτός σου και το ζεις έντονα, μοναδικά, όπως ξέρεις εσύ καλύτερα. Προσοχή: όταν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος από τις 28 του μήνα, η επικοινωνία χειροτερεύει. Δεν σε φοβάμαι όμως… όσο είσαι εσύ καλός στα λόγια, δεν είναι κανείς άλλος…

Φράση κλειδί: Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει

Καρκίνος

Ο πλανήτης τον μαθημάτων ζωής Κρόνος σας έχει δημιουργήσει αρκετά προβληματάκια, ευαίσθητά μου Καρκινάκια. Πρέπει να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας, να δείτε τις σχέσεις σας σοβαρά, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτές και έτσι όπως φαίνεται τις συγκρούσεις δεν τις αποφεύγετε… το ίδιο ισχύει όμως και για τα επαγγελματικά σας. Με τον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι τις 27 Ιουνίου νιώθετε την ανάγκη για αγάπη, έρωτα, σεξ από την μια και ανάγκη για οικονομική σταθερότητα από την άλλη. Ήρθε η ώρα να δειτε την αλήθεια σας κατάμουτρα, να σταματήσετε την γκρίνια και την συναισθηματική δυσφορία γιατί δεν σας βγάζει πουθενά. Ζείτε ακραία και επικίνδυνα, κλονίζεστε, κυνηγάτε, τα παίζετε όλα για όλα. Όλοι όσοι μας πάνε «κόντρα» δεν είναι απαραίτητα αντίπαλοί μας. Προσοχή στις αποφάσεις…

Φράση κλειδί: «Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.» (Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.)

 Λέων

Με τον δυναμικό Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι τις 27 του μήνα, οι διαπροσωπικές, αλλά και οι επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι ερωτικές σχέσεις περνούν από «κόσκινο», καθώς η πραγματικότητα και η καθημερινότητα έρχονται να σε προσγειώσουν απότομα. Ήρθε η στιγμή να δεις την αλήθεια κατάμουτρα και να πάρεις αποφάσεις. Θα συνεχίσεις ή θα το τελειώσεις τώρα πριν είναι αργά; Ειλικρίνεια είναι η λέξη κλειδί για αυτόν τον μήνα. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 14 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Ιουλίου οι νύχτες προβλέπονται «καυτές». Νιώθεις ενέργεια, αγάπη, είσαι συνέχεια έξω, συναντάς κόσμο και διασκεδάζεις. Ίσως εκεί κάπου να κρύβεται και μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική συνεργασία.

Φράση κλειδί: «Συν Αθηνά και χείρα κίνει.» (Αίσωπος, 620-560 π.Χ.)

Παρθένος

Όσο ο δυναμικός Άρης βρίσκεται στον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι τις 27 του μήνα οι αποφάσεις που έχεις πάρει για την ζωή σου μοιάζουν «παιχνιδάκι», οργανωτικέ μου Παρθένε. Επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου, τα επαγγελματικά σου, τακτοποιείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, παρόλο που θα ήθελες να τα παρατήσεις όλα και να πας κάπου μακριά από όλα αυτά, να μην σε βρει ποτέ κανείς. Όταν ο Άρης όμως γυρίσει ανάδρομος μέχρι και τις 13 Αυγούστου, οι προσπάθειές σου σαμποτάρονται και μοιάζουν να βραχυκυκλώνουν τα πάντα. Τα εμπόδια είναι εδώ για να τα ξεπερνάμε και να δοκιμάζουμε τις αντοχές μας. Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρη. Μην ξεχνάς να λες αλήθειες στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους γύρω σου.

Φράση κλειδί: «Οι παράλογες αλήθειες μπορεί να είναι πιο βλαβερές από λογικά λάθη.» (Τόμας Χάξλεϋ, 1825-1895)

Ζυγός

Ο Ιούνιος είναι ένας όμορφος μήνας για σένα, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Με τον ενεργητικό Άρη στον «φιλικό» προς εσένα ανεξάρτητο Υδροχόο, οι έξοδοι αυξάνονται, οι φιλικές και ερωτικές συναναστροφές, η αισιοδοξία και η αγάπη για την ζωή, ζωντανεύεις, χαίρεσαι την κάθε στιγμή, κάνεις όνειρα ξανά για το μέλλον. Με την αγαπημένη σου Αφροδίτη στον φλογερό Λέοντα από τις 14 του μήνα, ανοίγεσαι κοινωνικά, προσωπικά αλλά και επαγγελματικά, κάτι που σε πάει παρακάτω. Όμως πρόσεχε.. με τον πλανήτη των μαθημάτων Κρόνο στον εργασιομανή Αιγόκερω ανησυχείς για τις σχέσεις σου, διαπροσωπικές και μη, αφού όλα μοιάζουν να κινούνται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Νιώθεις πίεση. Δεν το βάζεις κάτω. Μετά τις 27 του μήνα, όταν ο Άρης γυρίζει ανάδρομος (μέχρι τις 13 Αυγούστου) δυσκολεύουν τα πράγματα και εκεί είναι που οι συναισθηματικές αναζητήσεις αρχίζουν. Η εσωτερική σου αναζήτηση δεν έχει σταματημό αφού τα βάζεις όλα κάτω από το μικροσκόπιο… με θέλει; Με αγαπάει; Έχω φίλους; είμαι μόνος μου τελικά σε αυτή την ζωή; Ότι και να κάνεις, κοίτα να μην «χάσεις» τον εαυτό σου…

Φράση κλειδί: «Να θυμάσαι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Εκτός αν είσαι απαίσιος.» (Joss Whedon)

Σκορπιός

Τι σε ζορίζει τόσο μυστικοπαθή μου Σκορπιέ; Τόσο μαζοχισμός πια; Αφού έχεις φτάσεις ως εδώ και έχεις καταφέρει τόσα, γιατί επιμένεις να τα βάζεις με τον εαυτό σου; Με τον δυναμικό Άρη στον ανεξάρτητο Υδροχόο μέχρι και τις 27 του μήνα οι φόβοι και οι ανασφάλειες είναι και πάλι στο προσκήνιο. Πρόσεχε τις εμμονές, τις αρνητικές σκέψεις και τις συναισθηματικές υπερβολές. Όσο και να λες πως είσαι καλά αυτή την περίοδο, σταμάτα να παίζεις θέατρο και παραδέξου το… οι πραγματικοί σου φίλοι θα σου συμπαρασταθούν. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο μέχρι τις 14 Ιουνίου και μετά στον λαμπερό Λέοντα σε βοηθούν και σου θυμίζουν πως όλα είναι πιθανά. Για να φτάσεις τον στόχο σου και να πετύχεις πρέπει πρώτα να περάσεις όλα τα εμπόδια… πρόσεχε τα συναισθήματά σου και άκου το ένστικτό σου.

Φράση κλειδί: «Το ένστικτο είναι ένα υπέροχο πράγμα. Δεν μπορεί ούτε να ερμηνευθεί ούτε να αγνοηθεί.» (Αγκάθα Κρίστι, 1890-1976)

Τοξότης

Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτόν τον μήνα, τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη. Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο στον σταθερό Αιγόκερω μοιάζεις να διαπραγματεύεσαι όλες τις επαγγελματικές σου συναλλαγές των τελευταίων χρόνων. Με τον επικοινωνιακό Ερμή στους εξίσου επικοινωνιακούς Διδύμους μέχρι τις 14 του μήνα, το βάρος πέφτει και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να λύσεις τα θέματά σου, να βάλεις τις σχέσεις σου σε μια τάξη, να καταλάβεις επιτέλους προς τα που σε πάει όλο αυτό… Η αισθησιακή Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα από τις 14 Ιουνίου σε ωθεί προς τα «έξω». Πας εκδρομές, βγαίνεις, συναντάς κόσμο, διασκεδάζεις, κάνεις δημόσιες σχέσεις, σημαντικές επαγγελματικές επαφές, ταξίδια στο εξωτερικό. Επικοινωνείς πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, μέχρι τις 27 του μήνα. Μετά γυρίζει ο αγαπημένος μας δυναμικός Άρης ανάδρομος και μας τα χαλάει λιγάκι…«άλλα λέω και άλλα κάνω».

Φράση κλειδί: «Η εύκκολη ζωή είναι μια δύσκολη υπόθεση.» (William Cowper, 1731-1800)

Αιγόκερως

Ναι, σωστά νιώθεις τα εμπόδια και οι δυσκολίες παραμένουν και αυτόν τον μήνα. Άγχος, αναβολές, καθυστερήσεις, πιέσεις σε όλα τα επίπεδα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο μέχρι τις 14 του μήνα καλυτερεύει το γενικό κλίμα, αφού όλοι αυτοί που είναι πραγματικά κοντά σου δίνουν το παρόν και σε βοηθούν και στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου. Νιώθεις την κινητικότητα. Έχεις ανάγκη από οικονομική σταθερότητα, αφού αυτό σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Όταν ο δυναμικός Άρης γίνεται ανάδρομος στον ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 13 Αυγούστου όσο και να δυσκολεύουν τα πράγματα εσύ σώζεσαι τελευταία στιγμή. Ο εγωισμός σου είναι έντονος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως η αληθινή αγάπη υπάρχει και είναι κάπου εκεί έξω.  Μην φοβάσαι, τόλμησε, ανοίξου, μοιράσου τα προβλήματά σου και μην αφήσεις την παρόρμηση να κάνει κουμάντο.

Φράση κλειδί: Η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει.

Υδροχόος

Ανεξάρτητέ μου Υδροχόε, με τον δυναμικό πλανήτη Άρη «πάνω σου» είσαι στα καλύτερά σου. Αναζωογονείσαι, δραστηριοποιείσαι, ζωντανεύεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχεις διάθεση και ενέργεια για ζωή. Θες να τα καταφέρεις όλα, ακόμη και τα πιο άπιαστα όνειρά σου και φτάνεις στα όρια της παρόρμησης. Πρόσεχε! Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για μετά. Δράσε τώρα που είναι καιρός. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο μέχρι τις 14 του μήνα γίνεσαι γοητευτικός, ερωτικός, διαλλακτικός, συζητήσιμος. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον σταθερό Ταύρο βέβαια, οι ξαφνικές αλλαγές θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Όπως και να έχει εσύ έχεις το βλέμμα σου στραμμένο στο μέλλον…

Φράση κλειδί: Υπομονή για το παρόν, πίστη για το μέλλον και χαρά στην προσπάθεια.

Ιχθύες

Ο Ιούνιος σου δείχνει το καλό του πρόσωπο ευαίσθητό μου ψαράκι. Από την μια η αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο μέχρι τις 14 του μήνα και από την άλλη ο επικοινωνιακός Ερμής εξίσου στον Καρκίνο από τις 12 μέχρι τις 29 Ιουνίου σου δημιουργούν μια ωραία, συναισθηματική ατμόσφαιρα και σου ανοίγουν τους ερωτικούς σου ορίζοντες. Η ζωή συνεχίζεται και το νιώθεις. Όνειρα προσωπικά και επαγγελματικά και οι ευκαιρίες απλώνονται μπροστά σου. Σημαντικά γεγονότα σημαδεύουν αυτόν τον μήνα. Πρόσεχε μόνο τον δυναμικό Άρη όταν γυρίζει ανάδρομος στον ανεξάρτητο Υδροχόο από τις 27 Ιουνίου μέχρι και 13 Αυγούστου. Οι δυσάρεστες και πιεστικές σκέψεις θα κάνουν την επανεμφάνισή τους. Ψυχραιμία, σοβαρότητα, σκέψη και συλλογισμός. Θα σωθείς για άλλη μια φορά…

Φράση κλειδί: «Τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης.» (David Niven, 1910-1983)

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Logo_Kallithea_Springs_Eng.jpg
Κωστής Α. Μακρής: Ας ξανασυστηθούμε πριν συναντηθούμε!
Τελετή Βράβευσης 5ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού – Ευγενή τα κίνητρα, σπουδαία τα αποτελέσματα [Φωτογραφίες]
New York❤️ Blue & White🇬🇷, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.