Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ

Ιούλιος 2019: αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Ξεκαθάρισμα τώρα!

Παρορμητικέ μου Κριέ, η καλοκαιρινή σου διάθεση είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου αυτόν τον μήνα. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής στα  χαλάει λιγάκι, αφού σου δημιουργεί μικροπροβληματάκια στην επικοινωνία. Δεν θα είναι εύκολο να εξηγήσεις, να πείσεις, να αποδείξεις, να γίνεις κατανοητός αλλά και να καταλάβεις σε βάθος κάποια πράγματα. Δεν φαίνεται να χαλαρώνεις. Εμπόδια στις μετακινήσεις, με μετακομίσεις να καθυστερούν, σχέδια να ματαιώνονται, πληροφορίες να σε αποπροσανατολίζουν και σαν να μην έφταναν όλα αυτά δημιουργούνται και πολλές παρεξηγήσεις στα προσωπικά σου. Η υπομονή σου δοκιμάζεται και δεν είναι και το δυνατό σου σημείο… Μην ανησυχείς όμως, προς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου η αυτοπεποίθησή σου επανέρχεται και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Ο δυναμικός Κυβερνήτης σου Άρης κινείται στον φιλικό σου λαμπερό Λέοντα, κάτι που σε κάνει να κερδίζεις τις εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Η Ηλιακή έκλειψη της 2 του μήνα στον ευαίσθητο Καρκίνο θα είναι αρκετά έντονη για σένα, φέρνοντας στην επιφάνεια σοβαρά οικογενειακά θέματα, που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, ίσως και για γενιές πολλές, τα οποία απαιτούν απόλυτη ψυχραιμία. Έχε τον νου σου…Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 στον πατριαρχικό Αιγόκερω κουβαλάει μαζί της μπόλικο παρελθόν και σου θυμίζει καλά κρυμμένα μυστικά, που δεν επεξεργάστηκες, δεν κατάφερες να ξεπεράσεις.

Ταύρος

Αποκάλυψη τώρα!

Οι οικογενειακές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα των εκλείψεων, σταθερέ μου Ταύρε. Δεν αποκλείεται οι σχέσεις με συγγενείς και φίλους να περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο. Εσύ μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, οι άλλοι το θέλουν εξίσου; Ο Ιούλιος εμπεριέχει πολλές ανακατατάξεις. Μπορεί να κάνεις ανακαίνιση στον χώρο σου ή μια μετακόμιση, ή αλλαγή δουλειάς, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Τα αισθηματικά σου έχουν έντονο ρομαντισμό, αλλά υπάρχει κίνδυνος να ανατραπούν όλα σε μια στιγμή, με αποτέλεσμα να απογοητευθείς. Ένταση, αντιδράσεις, λόγια που δεν μαζεύονται. Ο δυναμικός Άρης στον λαμπερό Λέοντα φέρνει μικροατυχήματα και άγχος.  Όλα μοιάζουν να αλλάζουν και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι αρκετά αποκαλυπτική. Ξεσκεπάζει, πρόσωπα, συμπεριφορές, ενέργειες και καταστάσεις γύρω από την οικογένεια και την καθημερινότητά σου, γεγονότα που θα σε σοκάρουν αρκετά. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 στον πατριαρχικό Αιγόκερω σου φέρνει επιτυχίες στα επαγγελματικά σου. Πρόσεχε πως θα διαχειριστείς τις αλλαγές…

Δίδυμοι

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, ο Ιούλιος σου επιφυλάσσει επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις, συναντήσεις, υποχρεώσεις κοινωνικές κι επαγγελματικές, τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα. Μπορεί να αισθάνεσαι την πλανητική «ανακατωσούρα» αλλά όλα θα εξελιχθούν θετικά τελικά. Ο γνωστός δυναμισμός, η αισιοδοξία και η ενέργειά σου θα σου «συμπαρασταθούν» αρκεί να μην είσαι ανυπόμονος και αλαζόνας. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής από τις 7 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα σου φέρνει αναβολές, καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και γενικότερα ένα μικρό επικοινωνιακό χάος. Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου! Η υπομονή σου θα δοκιμαστεί και τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, αφού υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι πάρα πολύ έντονη και αφορά τα οικονομικά σου. Σωστή διαχείρηση είναι το κλειδί. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω σου θυμίζει το καλό παλιό παρελθόν και ξαφνικά αναφωνείς «κάθε χρόνο και χειρότερα»… κάπου μέσα σου αρνείσαι παραδειγματικά να μάθεις από τα λάθη και τις συμπεριφορές σου..με αποτέλεσμα να τα επαναλαμβάνεις…

Καρκίνος

Η απόφαση!

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, αυτός ο μήνας φαίνεται να είναι γεμάτος  ανατροπές σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικά θέματα που χρειάζονται λύση εδώ και τώρα, είναι μερικά από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν. Βέβαια τα αισθηματικά σου με την αισθησιακή Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την αρχή μιας μακράς και πολύ ευνοϊκής περιόδου για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Με όπλο σου την ειλικρίνεια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Αν είναι να πραγματοποιήσεις μια σημαντική αγορά, ή να δανείσεις σε δικό σου άνθρωπο, πρόσεχε γιατί μπορεί να βρεθείς εξ απροόπτου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο ζώδιό σου είναι απίστευτα έντονη, ιδιαίτερα σημαντική και σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επιλογές σου. Ανάλαβε  τις ευθύνες σου και αν δεν γίνεται αλλιώς, άλλαξε συμπεριφορά. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω ρίχνει τα φώτα της στις τυχών προτεραιότητες μέσα στην σχέση σας. Ήρθε η στιγμή να κρίνεις και να συνειδητοποιήσεις κατά πόσον μπορείτε να λειτουργείτε συμπληρωματικά, να επαναπροσδιορίσεις τις προσδοκίες σου μέσα στη σχέση και να επανεξετάσεις τα θέματα συντροφικότητας και αρμονίας.

Λέων

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί!

Λαμπερό μου Λιοντάρι, δεν είναι και ο πιο ευνοϊκός μήνας για σένα ο «καυτός» Ιούλιος… Πρόσεχε τι εύχεσαι!  Χαλιναγώγησε τον αυθορμητισμό σου όσο μπορείς γιατί μπορεί εύκολα να πέσεις σε παγίδες ή σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής από τις 7 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα, σου φέρνει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά και μια εσωστρέφεια που δεν σε χαρακτηρίζει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού σε βοηθάει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Η ευαισθησία σου και η ξαφνική συναισθηματική μετάπτωση, λόγω μιας παλιάς «ιστορίας» δεν σε βοηθάει και πολύ. Ό,τι ανήκει στο παρελθόν είναι «παγίδα» και θα σε γυρίσει στο σημείο μηδέν αν ξαναπέσεις θύμα… Μην ανησυχείς για τα οικονομικά και κατά προέκταση τα επαγγελματικά σου τόσο, αφού αυτά θα φτιάξουν. Ο δυναμικός Άρης φιλοξενείται στο ζώδιο σου, κι έτσι η ένταση, οι εναλλαγές, η δύναμη και η ενεργητικότητα είναι στο φουλ. Προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω συσσωρευμένης κούρασης και έντασης. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι έντονη και επικίνδυνη, αφού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα υγείας, ακόμη και ψυχοσωματικά. Θα έχεις έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που θα κάνει τους γύρω σου να ανησυχούν. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω φέρνει και αυτή ένταση στον τομέα επάγγελμα και οικογένεια. Πρόσεχε μην πληγωθείς…

Παρθένος

Μοναδικές στιγμές!

Με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα φαίνεται πως περνάς την περίοδο της «απάθειας», οργανωτικέ μου Παρθένε. Τίποτα όμως δεν λύνεται από μόνο του. Ο Ιούλιος είναι γεμάτος μοναδικές ευκαιρίες για να κάνεις νέους φίλους, νέες γνωριμίες, να βγεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς… Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Πρόσεχε όμως πως θα διαχειριστείς τις συσσωρευμένες εντάσεις και τα συναισθήματα, μην ξεσπάσεις στα λάθος άτομα την λάθος στιγμή. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής από τις 7 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα σου φέρνει τα πάνω κάτω. Προσοχή σε ανόητες παρεξηγήσεις. Σαφήνεια, ξεκάθαρες κουβέντες και λογαριασμοί, ηρεμία, είναι η χρυσή συνταγή της επιτυχίας. Από την άλλη είναι πάρα πολύ πιθανό μια φιλία  να μετατραπεί σε έναν απρόσμενο έρωτα.
Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι έντονη πολύ αλλά και θετική συνάμα, αφού έρχεσαι κοντά με ομοίους σου.
Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω σου χαρίζει κύρος και σοβαρότητα. Ίσως και να σου γίνει μια αρκετά δελεαστική πρόταση για να γίνεις επικεφαλής κάποιου τμήματος, ή να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο.

Ζυγός

Αποφάσισε τώρα!

Ο Ιούλιος έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Πολύ έντονα και φλογερά συναισθήματα, αλλεπάλληλες συναισθηματικές εξελίξεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, αφού φαίνεται να σε διακατέχει μια δόση υπερβολής. Ο κυβερνήτης σου, η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου, κάτι που σου χαρίζει εύνοια και κύρος κοινωνικά και επαγγελματικά. Άτομα που είναι πολύ επιτυχημένα σε αυτό που κάνουν θα νιώσουν μια ξαφνική έλξη για σένα. Ο δυναμικός Άρης στον φλογερό Λέοντα σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό και λαμπερό. Είσαι στο επίκεντρο και φέρεσαι ανάλογα. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι επαγγελματικές σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή οι φιλίες στο χώρο της δουλειάς, μιας και δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής από τις 7 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα σου φέρνει μικρές επικοινωνιακές ανακατωσούρες και παρεξηγήσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι έντονη αλλά και εξαιρετικά σημαντική αφού μπορείς να δεις και να σχεδιάσεις ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον και να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Μην προσηλωθείς υπερβολικά στην δουλειά σου και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους, που το έχουν άμεση ανάγκη.

Σκορπιός

Πρόσεχε τι εύχεσαι!

Φαίνεται πως ο μήνας Ιούλιος κρύβει πολλές σημαντικές ευκαιρίες για σένα, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Είσαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σου. Φαίνεται να ετοιμάζεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό προς το φθινόπωρο. Αυτό θα σου κάνει πολύ καλό, μιας και έχεις απόλυτη ανάγκη για ανανέωση. Όσο οι εκλείψεις επηρεάζουν τους άλλους αρνητικά, εσένα φαίνεται πάλι όχι και τόσο. Τα επαγγελματικά θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή, αφού ο ο ζήλος σου ενδέχεται να παρεξηγηθεί και μαζί με αυτό και κάποιος ανώτερός σου. Με απρόβλεπτο Ουρανό στον σταθερό Ταύρο απέναντί σου και ανάδρομο Ερμή μέχρι τέλος του μήνα, η ασάφεια είναι παρεξηγήσιμη. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άσε το καλοκαίρι να περάσει και μετά. Η υπομονή είναι δώρο! Βέβαια τα αισθηματικά σου παίρνουν φωτιά, αφού δεν αποκλείεται να ζήσεις έναν μυστικό, έντονο έρωτα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι εξαιρετικά έντονη και μπορεί να σου πραγματοποιήσει ένα πολύ αγαπημένο και ακριβό σου όνειρο ή ευχή. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω σου φέρνει ένα καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σου, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά ακόμη και σε κοινωνικό… ίσως αυτό να κάνει την διαφορά, αυτή που ποθείς χρόνια τώρα.

Τοξότης

Το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

Όσα προβλήματα και να αντιμετωπίσεις αυτόν τον «καυτό» μήνα Ιούλιο, τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη, εσύ θα είσαι πιο δυναμικός και αισιόδοξος από ποτέ, βρίσκοντας λύσεις. Αγαπάς την ζωή και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Θέλεις να ταξιδέψεις, να μάθεις, να ζήσεις, να ερωτευθείς, να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να αλλάξεις ό,τι σε κουράζει. Το βασικότερο εμπόδιό σου είναι όμως τα οικονομικά σου. Οι δυο έντονες εκλείψεις  θα επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου. Απρόβλεπτα εμπόδια και καθυστερήσεις, με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τέλος του μήνα, θα χτυπάνε κόκκινο. Όμως ο δυναμικός Άρης, θα σου προσφέρει ένα χεράκι βοήθειας εκεί που πρέπει και έτσι θα τα ξεπεράσεις όλα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι εξαιρετικά επικίνδυνη όσον αφορά τις οικονομικές σου δοσοληψίες και την επιρροή που αυτές μπορεί να έχουν στις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω ρίχνει φως εκεί που δεν θες, στα οικονομικά σου και πάλι. Μην τρομάζεις όμως, είπαμε… έχεις τον πιο δυνατό σύμμαχο.

Αιγόκερως

Σαν τρελό φορτηγό.

Πατριαρχικέ μου Αιγόκερε, ο Ιούλιος σε βάζει σε διπλό τεστ. Από την μια σε καλεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου και από την άλλη στην συναισθηματική σου ζωή. Από τις αρχές του μήνα μπορεί να νιώσεις πάρα πολύ κουρασμένος από την προσπάθειά σου να ανταποκριθείς και να διαχειριστείς οικονομικά προβλήματα που δεν έχουν καν σχέση τόσο πολύ με εσένα, όσο με τρίτους. Χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία. Να είσαι προετοιμασμένος για να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που αγγίζουν τα όρια του κωμικοτραγικού και να αντιμετωπίσεις την αυθάδεια, την αχαριστία και το θράσος με ψυχρή λογική. Για τους ελεύθερους, φαίνεται να ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία που είναι λίγο μπερδεμένη μεν, αλλά αναζωογονητική δε. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να δοκιμαστεί η υπομονή και η κατανόησή σου σε όλα τα επίπεδα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο φουντώνει τα συναισθήματά σου και κατευνάζει τον ορθολογισμό σου. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στο ζώδιό σου είναι πάρα πολύ έντονη, καθώς σου θυμίζει πως όταν το συναίσθημα μας συνεπαίρνει και πολύ σύντομα ξεφεύγει…

Υδροχόος

Τα εμπόδια, είναι για να τα ξεπερνάμε!

Ακόμη και με τον Ουρανό ανεξέλεγκτο, τον πλανήτη σου, δεν δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα να προσαρμοστείς στις ξαφνικές αλλαγές, αέρινέ μου Υδροχόε. Λάμπεις, ξεχωρίζεις και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Θέλεις να προχωρήσεις καταστάσεις και κοινά θέματα με το σύντροφό σου, όσο και να βρίσκεις τοίχο και πόρτες κλειστές. Το σκηνικό των σχέσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ολίγον «εκρηκτικό». Ξεπερνάτε βέβαια την ένταση των ημερών με εξόδους για σένα και το ταίρι σου, αλλά και με χόμπι και κοινές δραστηριότητες. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι το τέλος του μήνα, προσοχή στα άσκοπα λόγια και χαρακτηρισμούς. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θέματα. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να αναδειχθείς και να αποδείξεις τι αξίζεις και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μάλιστα, πολύ πιθανόν να τακτοποιήσεις και ένα θέμα υγείας που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω σε κάνει εσωστρεφή καθώς νιώθεις έντονη την επιθυμία για απομόνωση. Το έχεις ανάγκη, κάντο.

Ιχθύες

Μάζεψε δυνάμεις!

Ο Ιούλιος είναι γεμάτος εκλείψεις και εκπλήξεις, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Είσαι πάντα σε εγρήγορση. Με τον επικοινωνιακό Ερμή ανάδρομο μέχρι το τέλος του μήνα καθυστερούν οι δουλειές σου και έτσι καλείσαι για άλλη μια φορά να κάνεις υπομονή και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον σταθερό Ταύρο η καθημερινότητά σου δεν είναι τόσο σταθερή και προβλέψιμη όσο θα επιθυμούσες και αυτό σε αγχώνει αρκετά εως πολύ! Ο δυναμικός Άρης ρίχνει φως στον Οίκο της δουλειάς σου, όπου προμηνύονται ανακατατάξεις. Κοίτα να είσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν πραγματικά, αφού οι εντάσεις είναι μπόλικες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ευαίσθητο Καρκίνο  σου δημιουργεί έντονη την ανάγκη απομόνωσης. Μόνο αυτοί που σε καταλαβαίνουν είναι η καλύτερη παρέα. Η Πανσέληνος / Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα στον πατριαρχικό Αιγόκερω ρίχνει φως σε συνεργασίες και σχέδια. Δεν αποκλείεται, με την βοήθεια κάποιου αγαπημένου σου προσώπου, να αναλάβεις παραπάνω αρμοδιότητες και να ηγηθείς μιας ομάδας ανθρώπων.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Βρετανοί, δεν έχετε πια λόγο να κρατάτε τα Γλυπτά του Παρθενώνα, του Αντώνη H. Διαματάρη
Το 2015 μου: απαντά ο Μίλτος Παγκάς για το iPorta.gr
Παιχνίδι με την αλφάβητο από τον Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.