Ανοιχτή πόρτα Βιβλίο ΕΥ ΖΗΝ

Θέλετε να γνωρίσετε τον Ευγενιο Τριβιζά; Ελάτε την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης

Spread the love

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ

Πόσα στραγάλια χωράνε σε μια μαύρη τρύπα του διαστήματος;

Πού βρίσκεται κρυμμένο το όγδοο χρώμα του ουράνιου τόξου;

Γιατί οι καμηλοπαρδάλεις έχουν γαλάζιες γλώσσες;

Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΤΡΙΒΙΖΑ που την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις 11.00 π.μ., καταφθάνει με το Εξπρές των Ονείρων και μας περιμένει στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», Κύπρου 68, Αργυρούπολη.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να θαυμάσετε από κοντά το φοβερό σκουριασμένο τηγάνι του δήμιου Τσοπ-Τσοπ και το ζωγραφισμένο με χρυσά παπάκια που παίζουνε φλάουτο, γαλάζιο πορσελάνινο φλιτζάνι του βασιλιά Παχουλούτσικου του Πολύγνωμου από το παραμύθι «Το Τηγάνι του Δήμιου».

Να δοκιμάσετε ένα πεντανόστιμο κομματάκι γαμήλιας τούρτας από το παραμύθι «Η Δόνα Τερηδόνα και το Μυστικό της Γαμήλιας Τούρτας» .

Να μείνετε με ανοιχτό το στόμα αντικρίζοντας την πιο εντυπωσιακή από τις σαράντα τρεις χρυσές χελώνες του βαρώνου Φαν Φον Φλουφ από το συναρπαστικό παραμύθι  «Οι Χελώνες του Βαρώνου»

Και να αποκτήσετε ένα σακουλάκι σπάνιο χρυσό χαρτοπόλεμο από το μακρινό Μασκαραδίρ, τη μυστηριώδη και επικίνδυνη χώρα όπου διαδραματίζεται το τελευταίο ονειρικό βιβλίο του Ευγένιου «Ο Πόλεμος της Κουτσουλιάς» που μόλις κυκλοφόρησε.

 

SHARE
RELATED POSTS
Read and Write – Τέχνη της Γραφής, του Άρη Μαραγκόπουλου
Τι δεν καταλαβαίνει η ”Δύση”;, του Αλεξάνδρου Μπέμπη
Μετρώντας τον Φ.Π.Α., του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.