Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Η μπασκέτα στο κεφάλι, της Τζίνας Δαβιλά

Τζίνα Δαβιλά

Έκανε διακοπές στη Χίο και του έπεσε η μπασκέτα στο κεφάλι. Κατέληξε . Μόλις 19 χρόνων. Συνελήφθη ο Δήμαρχος του νησιού.

Ποιος φταίει;
Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου;
Η ανάδοχος εταιρεία, αν υπήρξε;
Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αν εκείνη χρηματοδότησε τις τοποθετήσεις μπασκετών σε ένα ή περισσότερα νησιά;

Στη χώρα της φαιδρότητας και της αλαζονείας που πάντα θα υποκύπτει στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, όποιος φέρει την ευθύνη δεν θα πληρώσει. Θα πληρώσει η κυρία καθαρίστρια του Βόλου που πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού για να έχει νομίμως το σφουγγαρόπανο στο χέρι.

Πολλές τέτοιες βόμβες θα σκάσουν τα επόμενα χρόνια, φοβούμαι. Το Ζούγκλα ανέδειξε προ μηνών θέμα που προσβάλλει τους υπεύθυνους της ΠΝΑι και κρούει τον κώδωνα για την πολυσύχναστη Γέφυρα στον ποταμό Μάκκαρη στη Ρόδο, το κρυφό έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην 95 ΑΔΤΕ ΜΟΝΟ, όπου της αιτείται  να μην χρησιμοποιείται ο  δρόμος, η κεντρική αρτηρία του νησιού δηλαδή, για τη διέλευση των στρατιωτικών οχημάτων. Καθημερινά από τη Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου διέρχονται χιλιάδες κόσμου κυρίως την τουριστική περίοδο. Και επειδή οι υπεύθυνοι είναι ανεύθυνοι, αφήνουμε τις ελπίδες μας στη Μεγαλόχαρη για να μην θρηνήσουμε θύματα. ΕΔΩ το δημοσίευμα. Άλλωστε στην Ελλάδα όποιος συλλαμβάνεται, με πολιτικές πλάτες επιστρέφει σπίτι του. Γιατί τα φίδια και οι νόμοι δαγκώνουν τους ξυπόλυτους. Την καθαρίστρια του Βόλου λόγου χάρη.

Τι ντροπή!!! Μετά μας φταίνε οι βαμμένοι καρτουνίστες Ντόναλντ Τραμπ και Μπόρις Τζόνσον. Ούτε λόγος για τους Χατζηαβάτες της ελληνικής πολιτικής.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

Πέθανε πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ένας 19χρονος νεαρός από το Μαρούσι Αττικής που βρισκόταν για διακοπές στη Χίο.

Την ώρα που έπαιζε μπάσκετ στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, η μπασκέτα αποκολλήθηκε από το έδαφος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον νεαρό, ο οποίος με τη σειρά του έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Χίου αλλά και των ιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Από τη φωτογραφία του politischios.gr φαίνεται ότι η μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου, κάτι που οδήγησε στην πτώση της.

SHARE
RELATED POSTS
181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Η ψυχή δεν έχει φύλο, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
13466225_10154315565433011_1642960044260527041_n.jpg
O Ιαβέρης και το συγκλονιστικό βίντεο «Έχεις σκοτώσει ποτέ πεζό;»- Συνέντευξη σήμερα στον Παλμό της Ρόδου
Οι ιχνηλάτες του διαδικτύου, όμως, δεν είναι τόσο συμπαθητικοί…, του Νίκου Κυριακίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.