Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Η κ. Μαίρη Μοσχή, η επί τιμής Πρόξενος της Αυστρίας στη Δωδεκάνησο

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»


Με μεγάλη επιτυχία ετελέσθησαν στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου τα επίσημα εγκαίνια του Επίτιμου Προξενείου της Αυστρίας της περιφέρειάς Νοτίου Αιγαίου με δικαιοδοσία σε όλη τη Δωδεκάνησο, με έδρα τη Ρόδο. Η Πρόξενος επί τιμής είναι η κυρία Μαίρη Μοσχή.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ετελέσθη αγιασμός στο χώρο του Προξενείου επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, παρουσία του Πρέσβη της Αυστρίας Andrea Ikić-Böhm και του Αιδεσιμότατου πατήρ των Γερμανόφωνων καθολικών Msgr Hans Brabeck.

Ακολούθησε η τελετή στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Θωμάς Σωτρίλης, ο Στρατηγός της 95 ΑΔΤΕ Νικόλαος Φλάρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου Μιχάλης Καληωράκης, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου Μάνια Μιχαηλίδου, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, αρχών, υπηρεσιών και ενώσεων της Δωδεκανήσου και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε το εξαιρετικό Ελληνοαυστριακο πιανιστικό ντουέτο Χρήστος Μάραντος και Harald Ossberger σε μια συναυλία κλασικής μουσικής με έργα πιάνου για τέσσερα χέρια.

SHARE
RELATED POSTS
Η Αθηναία κα Λέλα Χαλαζωνίτη επισκέπτρια Ρόδου επί 58 συνεχή χρόνια που τίμησε ο Δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος
Οδοντιατρική φροντίδα από το Νοσοκομείο Ρόδου στα παιδιά του Θεραπευτηρίου “Άγιος Ανδρέας”
Στην Κω τον Απρίλιο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών 13-15 Απριλίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.