Πρόσωπα - Αφιερώματα

Η Κρήτη αποχαιρετά τον 20χρονο «σημαιοφόρο της ζωής» Κωνσταντίνο Κριτζά

Spread the love

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Κωνσταντίνος Κριτζάς, ένας νέος άνθρωπος με ήθος και ατσάλινη θέληση που είχε συγκινήσει την Ελλάδα και έκανε την Κρήτη περήφανη.

Ο Κωνσταντίνος ήταν αριστούχος και είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του κερδίζοντας μια θέση στη Νομική Αθηνών. Από την ηλικία των οκτώ ετών έμαθε να πορεύεται στη ζωή του με αναπηρικό αμαξίδιο εξαιτίας μίας σοβαρής πάθησης την οποία αντιμετώπιζε.

Το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με την εγκληματολογία. Ο κόσμος θα τον θυμάται ως τον σημαιοφόρο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου. Ο Κωνσταντίνος είχε δηλώσει σε παλαιότερή συνέντευξή του στη «Νέα Κρήτη»: «Στη ζωή αξίζει η προσπάθεια. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που συναντά κάποιος, ανεξάρτητα από το χαμένο χρόνο και τον κόπο, πρέπει να μην τα παρατά, να μην το βάζει ποτέ κάτω».

Σήμερα οι φίλοι και η οικογένεια του αγαπητού σε όλους Κωνσταντίνου, του είπαν το τελευταίο αντίο, δίνοντάς του την υπόσχεση ότι θα θυμούνται για πάντα το χαμογελαστό νεαρό με την τεράστια δύναμη.

ΑΤΗΕΝS VOICE
SHARE
RELATED POSTS
Το πτώμα σε προχωρημένη σήψη ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη
Ο Άγγελος Κουτσούκης απαντά σε 8 ερωτήσεις καλωσορίζοντας με αισιοδοξία το φθινόπωρο
Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μοσχίδης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.