Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Η κα Λιάνα Σουλούνια, Δ/ντρια του Ακτινολογικού στο Νοσ/μειο Ρόδου στηρίζει ως υποψήφια τον κο Γλυνό και την Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Spread the love

«Η Συμμαχία καλωσορίζει την κυρία Λιάνα Σουλούνια»

 Σήμερα, εντάσσουμε στην παράταξή μας την κυρία Ελένη (Λιάνα) Σουλούνια, η οποία είναι υποψήφια με την Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Ο κύριος Γλυνός, επικεφαλής της Συμμαχίας δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζω την Λιάνα στην ομάδα μας. Ως ιδιαιτέρως δραστήρια και ενεργή πολίτης, πιστεύω ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για το συλλογικό συμφέρον.»

Η κυρία Ελένη(Λιάνα) Σουλούνια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα της ακτινολόγου από το Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το 1991. Σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια- υπεύθυνη του ακτινολογικού εργαστηρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και οργάνωσε την Μονάδα απεικόνισης μαστού το 2002. Έκτοτε, η μονάδα έχει δεχτεί 25.000 επισκέψεις κ έχει παράσχει 35.000 περίπου εξετάσεις μαστού. Η κυρία Σουλούνια έχει επανειλημμένως τιμηθεί για το έργο της, μεταξύ άλλων και από την Ακαδημία Αθηνών. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής εταιρίας Μαστογραφίας και της Ελληνικής Εταιρίας Απεικόνισης Μαστού, μέλος του συλλόγου στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου και του Πολιτιστικού Σωματείου ΑΝΑCREΩΝ για την προώθηση παλαιάς μουσικής στα Δωδεκάνησα. Σύζυγος του αείμνηστου δικηγόρου Στέργου Αλαβάνου και μητέρα ενός εικοσάχρονου αγοριού, του Θωμά.

 

SHARE
RELATED POSTS
Παύλος Γερουλάνος: «Θα δουλέψω για κάθε γειτονιά της Αθήνας χωρίς εξαιρέσεις»
547862_564884233604735_1802789649_n.jpg
O Λυκούργος ελευθερώθηκε στην αγκαλιά του Αιγαίου, του Βασίλη Καϋμενάκη
Αναγκαία η στήριξη του Αγροτικού Τουρισμού, του Σπύρου Ταλιαδούρου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.