Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Η κα Λιάνα Σουλούνια, Δ/ντρια του Ακτινολογικού στο Νοσ/μειο Ρόδου στηρίζει ως υποψήφια τον κο Γλυνό και την Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

«Η Συμμαχία καλωσορίζει την κυρία Λιάνα Σουλούνια»

 Σήμερα, εντάσσουμε στην παράταξή μας την κυρία Ελένη (Λιάνα) Σουλούνια, η οποία είναι υποψήφια με την Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Ο κύριος Γλυνός, επικεφαλής της Συμμαχίας δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζω την Λιάνα στην ομάδα μας. Ως ιδιαιτέρως δραστήρια και ενεργή πολίτης, πιστεύω ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για το συλλογικό συμφέρον.»

Η κυρία Ελένη(Λιάνα) Σουλούνια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα της ακτινολόγου από το Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το 1991. Σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια- υπεύθυνη του ακτινολογικού εργαστηρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και οργάνωσε την Μονάδα απεικόνισης μαστού το 2002. Έκτοτε, η μονάδα έχει δεχτεί 25.000 επισκέψεις κ έχει παράσχει 35.000 περίπου εξετάσεις μαστού. Η κυρία Σουλούνια έχει επανειλημμένως τιμηθεί για το έργο της, μεταξύ άλλων και από την Ακαδημία Αθηνών. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής εταιρίας Μαστογραφίας και της Ελληνικής Εταιρίας Απεικόνισης Μαστού, μέλος του συλλόγου στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου και του Πολιτιστικού Σωματείου ΑΝΑCREΩΝ για την προώθηση παλαιάς μουσικής στα Δωδεκάνησα. Σύζυγος του αείμνηστου δικηγόρου Στέργου Αλαβάνου και μητέρα ενός εικοσάχρονου αγοριού, του Θωμά.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος: Διεθνής αναγνώριση της SMART BUILDING SOLUTIONS ΠΡΟΥΣΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
κ.Θεοχάρη, φέρτε επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον Τουρισμό του Γιώργου Νικητιάδη
“Ρόδος Δύναμη Πολιτών”: δυνατό ψηφοδέλτιο του κου Φώτη Χατζηδιάκου με περισσότερους από 130 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.