Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Η θύμησή σου απαλαίωτη, του Κώστα Ε. Σκανδαλίδη

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες, μάνι-μάνι. Κι όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι σου αύριο Σάββατο 15 Σεπτέμβρη θα βρεθούμε στο αγαπημένο σου εξωκκλήσι, τον Άγιο Θωμά στο Φαληράκι, εκεί στον αυλόγυρο της Δανάης.

Με μπροστάρη τον δικό σου Οδυσσέα, τον Θωμά σου, θα ανάψουμε κερί στη μνήμη σου και θα κουβεντιάσουμε για δικά σου πράματα, όλα όσα αγαπούσες και σ’ άρεσε για ώρες ατέλειωτες να τυρβάζουμε και να λέμε και να ξαναλέμε.

Το μυροβόλο οξυγόνο της ροδίτικης γης που αγάπησες θα είναι για πάντα μαζί σου εκεί στους Παραδείσιους μπαξέδες που βρίσκεσαι και ξέρω πως μας στοχάζεσαι.

Καλή μου Δώρα για ακόμα μια φορά αύριο το πρωί, Σάββατο 15 του Σεπτέμβρη, εμείς οι φίλοι και οι συγγενείς σου θα σου πούμε πως η θύμησή σου θα είναι απαλαίωτη.

Κώστας Ε.Σκανδαλίδης

η εικόνα προφίλ του ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το αύριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Χάνουν ευκαιρίες όσοι ασχολούνται μόνο με τα κυβικά του μπετόν, της Λίνας Παπατσή (Υπ.Περιφερειακή Σύμβουλος)
Σε δημόσια συζήτηση καλεί ο κος Χατζηδιάκος τον κο Καμπουράκη-“Ας παρουσιάσουμε με ρεαλισμό τις προγραμματικές μας στοχεύσεις”
2.5 εκ. από τον Υπ.Οικονομικών για το Παλιό Νοσοκομείο, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.