Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Η Δάφνη Μπόκοτα στον Συνδυασμό του Δημήτρη Στεργίου για τον Δήμο Πεντέλης

Spread the love

Η γνωστή παρουσιάστρια Δάφνη Μπόκοτα κάτοικος και δημότης της Δ.Κ. Μελισσίων έθεσε την υποψηφιότητά της για τη Δ.Κ. Μελισσίων στη διάθεση του επικεφαλής της «Δημοτικής Συμμαχίας» Δημήτρη Στεργίου Καψάλη από σήμερα 27 Μαρτίου 2019.

Η κα Μπόκοτα δήλωσε για την υποψηφιότητά της: «Μετά από μια 4ετία σαν Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων και μια δεύτερη 4ετία σαν Δημ. Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων στον Πειραιά, είμαι σήμερα εδώ. Είμαι παρούσα διότι θέλω τα Μελίσσια, η Πεντέλη, η Νέα Πεντέλη, οι γειτονιές που ζω και κινούμαι εδώ και 25 χρόνια να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα, εντιμότητα και σχεδιασμό. Η εμπειρία, οι ικανότητες, το ήθος του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ήταν το κίνητρο για να μετέχω στην προσπάθεια. Το πάθος του για την περιοχή και η αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση κινδύνων και φυσικών καταστροφών είναι για μένα ο ικανός λόγος να είμαι εδώ».

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε καλή επιτυχία γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον των πόλεων του Δήμου και των δημοτών τους, κυρίως όμως γιατί η δυναμική της και οι γνώσεις της μπορούν να στηρίξουν και να αναδείξουν τον πολιτισμό και στον Δήμο Πεντέλης όπως κατάφερε με τη λειτουργία της και τις προσπάθειές της να το επιτύχει με την ανάδειξη του Ελληνικού καλλιτεχνικού και πολιτιστικού επιπέδου στους Δήμους Αθήνα, Πειραιά, εθνικά και παγκόσμια.

SHARE
RELATED POSTS
Θεοδωράκης: Η Κωνσταντοπούλου το μεγαλύτερο πρόβλημα του Τσίπρα -Συμφωνεί και μέρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Ο “Βρώμικος” Λευκός Οίκος! The not so white White House!, του Γιώργου Σαράφογλου [by George Sarafoglou]
“Σωσμένοι”, του Νίκου Μηλιώρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.