Πόρτα στην Πολιτική

“Η Αστυνομία έκαιγε ανθρώπους στο Μάτι για να βοηθήσει τον Μητσοτάκη” (ΑΝΤΙ-Λόγος), του Βασίλη Κουτσίλα

Spread the love

Ο Βασίλης Κουτσίλας είναι Δημοσιογράφος και Υπεύθυνος του Εθνικού Κήρυκα Γραφείου Αθήνας

Μπλέξαμε δυο-τρεις ημέρες με τους «αρμούς της εξουσίας» τους οποίους θέλει να ελέγξει ο Αλέξης και χάσαμε κάτι άλλο που είπε στην επίμαχη ομιλία του, το οποίο είναι ακόμα καλύτερο. «Οταν εμείς απολογούμασταν για το Μάτι και σήμερα η φυσική ηγεσία, για τους χειρισμούς της οποίας τότε απολογούμασταν, δουλεύει σε θέσεις πολιτικού προϊσταμένου για τον πολιτικό μας αντίπαλο, σημαίνει ότι και τότε που κυβερνούσαμε εμείς, δούλευε για τον πολιτικό μας αντίπαλο. Στη δική μας πλάτη».

Χωρίς να τον κατονομάζει, αναφέρθηκε ο Αλέξης ξεκάθαρα στον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβαλά, ο οποίος παραιτήθηκε υπό το βάρος της τραγωδίας και ο οποίος πλέον έχει διοριστεί γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπηρετεί δηλαδή την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με λίγα λόγια δηλαδή τι είπε ο Αλέξης;

Είπε ότι η Αστυνομία στο Μάτι άφηνε τον κόσμο να καίγεται (δεν ξέρω δε μην εννοούσε ότι η Αστυνομία η ίδια έβαζε τις φωτιές) προκειμένου να βοηθήσει τον Μητσοτάκη πολιτικά. Μα είδατε τι ωραία που έρχονται όλα και δένουν; Μια μεγάλη συνωμοσία εξυφάνθη (με ενορχηστρωτή βεβαίως τον Μητσοτάκη) ώστε να αμαυρωθεί η εικόνα της Αριστεράς (και της προόδου φυσικά) που τα έκανε όλα καλά και άγια. Κατά τα άλλα οι σύντροφοι έκαναν αυτοκριτική για τα 4,5 χρόνια που βρέθηκαν στην εξουσία. Φανταστείτε να μην έκαναν.

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. Δημοσιεύεται και στον έντυπο “Ε.Κ.”

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Η κυβέρνηση ζει με την αγωνία του συλλαλητηρίου και την τύχη της Συμφωνίας, του Γιάννη Σιδέρη
“Είμαι και γω το Ποτάμι” – διαδικτυακό σποτ
Παύλος Γερουλάνος: «Θα δουλέψω για κάθε γειτονιά της Αθήνας χωρίς εξαιρέσεις»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.