Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Η άποψη Ανώτατου Δικαστικού για τη δίκη Τοπαλούδη και τη στάση της Εισαγγελέως

Spread the love

Το iPorta.gr διατηρεί την ανωνυμία του υπογράφοντος το άρθρο για ευνόητους  λόγους.

Διαβάστε επίσης ό,τι έχει γραφτεί στην iΠόρτα για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Λοιπόν ξεκινάμε με το τυπικό της υπόθεσης. Η Κυρία Εισαγγελέας ξεπέρασε ολίγον την αποστασιοποίηση που έπρεπε να κρατήσει από τα γεγονότα λόγω μεγάλης ψυχικής φόρτισης. Αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός θα περνούσε στα ψιλά, αν δεν αναφερόταν στο ότι οι καταθέσεις αλλάζουν μετά από υποδείξεις επαφές κ.λπ. των συνηγόρων τακτικισμούς και σκοπιμότητες πράγμα γνωστό τοις πάσι.

Αυτή η αναφορά της οδήγησε ένα μέλος του δικηγορικού Συλλόγου, άσχετο με τη δίκη, να εμφανιστεί και να καταγγείλει την Κυρία Εισαγγελέα, πράγμα απαράδεκτο και πρωτοφανές μεσούσης της δίκης.

Αυτό είναι που δημιούργησε τη μεγάλη φασαρία και ευτυχώς που δεν έγινε δεκτό το αίτημα της να αποσυρθεί γιατί η δίκη θα ξεκινούσε από την αρχή με άλλο Εισαγγελέα και οι μάγκες θα βγαίναν να συνεχίσουν το έργο τους λόγω παρόδου του 18μηνου.

Συμπέρασμα: Ναι μεν η δικαιοσύνη είναι και πρέπει να είναι τυφλή υπάρχουν όμως στιγμές που το ανθρώπινο στοιχείο δεν χαλιναγωγείται όταν διαπιστώνεις ότι οι κατηγορούμενοι σε όλη τη διάρκεια της δίκης είναι προκλητικοί δεν έδειξαν ίχνος μεταμέλειας κοροϊδεύοντας δικαστές και γενικά όλους τους παράγοντες της δίκης.

Ως δικαστής ξέφυγε λίγο από τους κανόνες της δεοντολογίας με όλα τα ελαφρυντικά που προανέφερα αλλά ως γυναίκα Μπράβο της.

Τελειώνω την αγόρευση με την πρόβλεψη ότι τα καλόπαιδα θα βγουν το πολύ σε 10 χρόνια. Δυστυχώς. Οι γονείς της καταδικάστηκαν σε ισόβια.

Ο Ροδίτης ανθρωποκτόνος-Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

SHARE
RELATED POSTS
Φιλελεύθεροι και μορφωμένοι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, του Simon Kuper
Πολιτικό “σφυροκόπημα” Γιώργου Χατζημάρκου από “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”-Επί της ουσίας οι δηκτικοί σχολιασμοί κατά του Περιφερειάρχη
Μίκης Θεοδωράκης για την σύλληψη 7 δημοσιογράφων με εντολή Πάνου Καμμένο, ΥΠΕΘΑ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.