Υγεία

Ημερολόγιο Αποθεραπείας, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Spread the love

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη είναι ογκολόγος – ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων. Είναι Πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής»

Ο αποθεραπευμένος και οι ανάγκες του βρίσκονται στο επίκεντρο της ΑΚΟΣ, η οποία σχεδίασε και διανέμει δωρεάν το «Ημερολόγιο Αποθεραπείας», ένα επιστημονικό εργαλείο, πολύτιμο εφόδιο στη νέα ζωή κάθε αποθεραπευμένου.

Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία της θεραπείας, ο αποθεραπευμένος καλείται να εντάξει την τακτική παρακολούθηση στη ζωή του και να επαναπροσδιορίσει θέσεις, αξίες και προτεραιότητες. Να υιοθετήσει έναν συνειδητοποιημένο πλέον τρόπο ζωής, στον οποίο η αγάπη η φροντίδα και ο σεβασμός για τον εαυτό του γίνεται καθημερινό- τητα.

Σε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής έχει σύμμαχο του, το «Ημερολόγιο Αποθεραπείας» της ΑΚΟΣ. Πρόκειται για ένα βιβλιάριο μεταθεραπευτικής παρακολούθησης, που βοηθά τους αποθεραπευμένους στην τακτική και οργανωμένη παρακολούθηση της υγείας τους, μετά την αποθεραπεία τους.

SHARE
RELATED POSTS
Είναι επικίνδυνα τα θηλώματα;, της Δρ. Δέσποινας Κατσώχη
Νεφρική ανεπάρκεια και σεξ, του Σπύρου Γκούβαλη
Το πανέρι του φθινοπώρου!, της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.