Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Ζητούνται μάσκες…, του Γιώργου Αρκουλή

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Μας λένε «να φοράτε μάσκες». Σύμφωνοι, αλλά δεν υπάρχουν στην αγορά!

Μας λένε «μη μπαίνετε στο ‘μετρό’ και σε άλλα αστικά μέσα συγκοινωνίας, αν δεν συντρέχει λόγος. Σωστό, αλλά άντε να βρει ο απλός κόσμος αυτοκινητάρες (όπως αυτές που διαθέτουν οι «300» εκλεκτοί της ψήφου μας) προκειμένου να αποφεύγουν κινδύνους.

Μας λένε ακόμη, «να μην ανησυχούν οι νέοι, διότι ο κίνδυνος καραδοκεί κυρίως για τους ηλικιωμένους». Να σημαίνει άραγε ότι (οι ηλικιωμένοι) δεν χάλασε ο κόσμος αν μας «αδειάσουν» τη γωνιά; Φοβάμαι πως με αυτή την οδηγία θα νοιώθει περίεργα  ο εντιμότατος Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι «κλώνοι του» (Βρούτσης, Σταϊκούρας κλπ.)

Από την άλλη, τα τελευταία ρεπορτάζ από τα σύνορα δείχνουν καθαρά πως το κράτος δεν είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα (δηλαδή να αναχαιτίσει αποτελεσματικά) με τις χιλιάδες των εισβολέων, τους οποίους αμόλησε ο Ερντογάν για να εκδικηθεί μέσω της χώρας μας την Ευρωπαίκή Ενωση. Και οι οποίοι εισβολείς, κατά τις τελευταίες πληροφορίες προέρχονται από ασιατικές χώρες και είχαν βρεθεί σε τουρκικές φυλακές. Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα. Διότι, αν ήθελε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (δηλαδή ο Χρυσοχοϊδης) η υπόθεση αυτή θα είχε λήξει, αλλά ιδού που …ο φόβος φυλάει τα έρμα!

* Στο μεταξύ, η λουσάτη Λίβερπουλ του Κλοπ, ηττήθηκε χθες (για την ακρίβεια ρεζιλεύτηκε) από την εκ των ουραγών της πρέμιερ λιγκ Γουότφορντ. Αν δεν επρόκειτο για σκανδαλώδη «διατήρηση δυνάμεων» εν όψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε ο αγώνας αυτός θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ημέρες και νύχτες σαν κι αυτή…, του Κωστή Α.Μακρή
Για τον κυρ-Αντρέα της Καμμένης, της Άννας Κοντοπίδη
Στο Πολεμικό Μουσείο, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.