Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ε.Ξ.Ρ. Παραίτηση Αντώνη Καμπουράκη εκλογή νέου Προέδρου

Spread the love

Σήμερα Τετάρτη 04η Σεπτεμβρίου 2019, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με κύριο θέμα την εκλογή νέου Προέδρου λόγω της παραίτησης του νυν Δημάρχου Κου Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ. και σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας, συναδελφικότητας, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης,  εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος, ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας κος Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος, μέλος του Δ.Σ. από το έτος 2011.

Με επίσης ομόφωνη απόφαση, εκλέχθηκε να καλύψει τη θέση του Γενικού Γραμματέα ο κος Κωνσταντίνος Μηνέττος.

Ο νέος Πρόεδρος της Ενώσεώς μας, ευχαρίστησε τον Κο Δήμαρχο καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπό του και δεσμεύτηκε μέσα από συλλογική εργασία να συνεχίσει το έργο της Ενώσεώς μας, για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και του τόπου μας.

“Έχοντας στο πλευρό μας τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής Ηγεσίας και με την συνεργασία των Δευτεροβάθμιων Οργάνων του κλάδου μας, ευελπιστούμε στην επίλυση των καίριων ζητημάτων που απασχολούν την Ροδιακή Ξενοδοχία και κατά συνέπεια την τοπική οικονομία.”

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Διαμελίστηκε 37χρονη κολυμβήτρια στη Ρόδο – Συνελήφθη ο χειριστής ταχύπλοου
Oι θέσεις της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» για τον Τουρισμό
Παράταση της έκθεσης του Σωτήρη Σόρογκα μέχρι τις 21 Αυγούστου στη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.