Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Ευρωβουλή: Κ.Αρβανίτης & Α.Παπαδημητρίου-Τσάτσου από Ρόδο: «Πάμε Δυνατά, για την Ελλάδα των Πολλών, και την Ευρώπη των Λαών».

Spread the love

Περιοδεία Κώστα Αρβανίτη και Άννας Παπαδημητρίου – Τσάτσου στη Ρόδο

 «Πάμε Δυνατά, για την Ελλάδα των Πολλών, και την Ευρώπη των Λαών».

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και Άννας Παπαδημητρίου – Τσάτσου στο νησί της Ρόδου το διήμερο 7 και 8 Απριλίου.

Σε υλοποίηση όσων είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του το Σάββατο 6 Απριλίου στην εκδήλωση της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στους δρόμους και συνομίλησε με τον κόσμο για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών και με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Δυνατά, για την Ελλάδα των πολλών, και την Ευρώπη των λαών».

Το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Κώστα Αρβανίτη, τον Αν. Υπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, αντιπροσωπεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου και τοπικά στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, περιόδευσαν στα Αφάντου. Ακούσαμε τους κατοίκους, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε για την ανάγκη μιας πιο δημοκρατικής και αλληλέγγυας Ευρώπης, αυτή της ευημερίας των λαών.

Το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου μαζί με αντιπροσωπεία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Συναντήθηκαν με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων, όπου ενημερώθηκαν για την βελτίωση των παροχών υγείας του Νοσοκομείου τα τελευταία χρόνια, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε κλινικές του νοσοκομείου και συνομίλησαν με ιατρούς και ασθενείς. Εκεί εκφράστηκε η αναγνώριση των βημάτων προόδου, αλλά και η ανάγκη να γίνουν ακόμα περισσότερα.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές είχαν εθιμοτυπική και ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Σωτρίλλη και τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο, όπου έγιναν παραγωγικές συζητήσεις για τα τοπικά δρώμενα. Η πρωινή περιοδεία ολοκληρώθηκε με Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά μέσα.

Κορυφαίο γεγονός της επίσκεψης των Κώστα Αρβανίτη και Άννας Παπαδημητρίου – Τσάτσου ήταν η βραδινή εκδήλωση «Ευρωεκλογές: Ευρώπη και Ακροδεξιά» με τους ίδιους ως  κεντρικούς ομιλητές. Πλήθος κόσμου συμμετείχε και συζήτησε τους πολιτικούς προβληματισμούς και ιδέες του για το πολιτικό παρόν και μέλλον της Ευρώπης, καθώς και το πόσο αυτό επηρεάζει τη χώρα μας και την καθημερινότητα της κοινωνίας μας. Το φάντασμα του νεοφιλελευθερισμού, της ακροδεξιάς και του φασισμού πρέπει να ξορκιστεί με θόρυβο στην κάλπη της 26ης Μαΐου.

Στο τέλος της εκδήλωσης/συζήτησης κοινή απόφαση των παρευρισκομένων ήταν η συνεργασία μας για τη βελτίωση της κοινωνίας σε κάθε πολιτικό επίπεδο, από την πεζή καθημερινότητα της γειτονιάς μας έως το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της ευημερίας των λαών.

 

SHARE
RELATED POSTS
Αναγκαστική προσγείωση, του Πάνου Μπιτσαξή
Μαρινέλλα-Χατζής: 23 Ιουλίου στη Ρόδο
Το «Σημάδι»! – The “Sign”!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.