Πόρτα στη Δωδεκάνησο

ΕΥΘΥΤΑ: δράση για την Οδική Ασφάλεια το 2012- εικόνες

Spread the love

 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου προσηλωμένη στον στόχο της υπενθυμίζει από το 2004 που ιδρύθηκε την ευθύνη όλων στους δρόμους: όχι στο αλκόολ, όχι στην ταχύτητα, ναι στο κράνος και στις ζώνες ασφαλείας, ναι στο παιδικό κάθισμα, σεβασμός στη ζωή.

Στις 12 Απριλίου 2012 λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα μοιράζει στους  οδηγούς πασχαλινά αυγά υπενθυμίζοντάς τους ότι η ταχύτητα, το αλκοόλ και η οδήγηση συγκρούονται με τη ζωή. Και η ζωή δεν είναι ένα πασχαλινό αυγό, είναι μοναδική και αναντικατάστατη.  Στις φωτογραφίες μεταξύ άλλων διακρίνεται και ο τότε Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς.

Σημείωση: η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου δημιουργήθηκε το 2004  από την κυρία Ελένη Καρύδη, όταν προκλήθηκε ο αιφνίδιος θάνατος του γιού της Δημήτρη ετών 19 από μεθυσμένο οδηγό που ανέβηκε σε πεζοδρόμιο της περιοχής Συντάγματος την ώρα που εκείνος και ο φίλος του περπατούσαν αμέριμνοι. Προκάλεσε τον θάνατο και των δυό νέων ανθρώπων.

 

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι  on line, με μειλ ή τηλεφωνικά

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος και Αυστραλία σε δράσεις και συνεργασίες για την φιλία των λαών – Στο Δήαμρχο Ρόδου κο Χατζηδιάκο η Πρέσβειρα Αυστραλίας κα Λόγκαν
Μανώλης Γλυνός: Ο κ.Χατζημάρκος έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία και τα προβλήματα της
Βιβλιοπαρουσίαση: Κώστας Ε. Σκανδαλίδη «Το Γεννάδι της Ρόδου Ιστορία και Πολιτισμός». 5.12.2018

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.