Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Επειδή υπάρχουν και καλά νέα! (Ή, Only Love, no Kisses ), του Μάνου Στεφανίδη

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Ο Μάνος Στεφανίδης είναι Ιστορικός Τέχνης και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ

Τα καλά νέα (έλεγα, λέω και θα λέω την προσωπική μου άποψη χωρίς προκαταλήψεις ή κομματικές παρωπίδες. Δηλαδή χωρίς τον φόβο να γίνω σε κάποιους δυσάρεστος):

1. Πολιτεία και πολίτες έδρασαν και αντέδρασαν σωστά στον Έβρο. Τουλάχιστον προς το παρόν και εν αναμονή της επόμενης κίνησης του Ερντογάν. Με την κυβέρνηση να πράττει τα στοιχειώδη χωρίς πανικό. Αποδεικνύοντας ότι οι κλειστές δομές προστατεύουν και τη χώρα και, εν τέλει, όσους δικαιούνται πολιτικό άσυλο. Η παρουσία του στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή εν προκειμένω αποδεικνύεται πολύτιμη.

2 . Ο κορονοϊός μετράει μόλις οκτώ (8) προσβεβλημένους στη χώρα μας με τα περισσότερα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη. Πάλι η πολιτεία και οι επιστημονικοί φορείς λειτούργησαν ορθά και προπαντός έγκαιρα. Μάλλον ο κίνδυνος εξασθενεί μέρα τη μέρα. Ανακούφιση;

3. Επιτέλους! Εγκαινιάζεται την Παρασκευή η πολυαναμενόμενη ομαδική έκθεση – συλλογική έκδοση που υμνεί τον Έρωτα, τους ερωτευμένους και τα πάθη τους. Στην γκαλερί Εικαστικός Κύκλος Σιαντή, στην αρχή της Μιχαλακοπούλου, εμπρός από το Κάραβελ. Με ανάλογη δεξίωση, ποτά, φαγητά, μουσική και ντισκ τζόκεϊ! Από τις 7 μμ ως τα μεσάνυχτα πάρτι κανονικό. Για να ξορκίσουμε παλιούς έρωτες και να ονειρευτούμε καινούργιους. Οικοδεσπότες 21 εικαστικοί δημιουργοί και 21 συγγραφείς και ποιητές. Μεταξύ των άλλων ο Δημήτρης Αληθεινός, ο Θανάσης Βαλτινός, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Αριστηνός, η Μαρία Μαραγκουδάκη, ο Φίλιππος Δρακονταειδής, η Μαρικίτα Μανωλοπούλου, ο Άρης Σφακιανάκης, ο Κυριάκος Κατζουράκης, η Μάρω Δούκα, ο Άρης Σφακιανάκης, η Χριστίνα Παπαϊωάννου, ο Σάκης Σερέφας, ο Αλέκος Φασιανός, η Παυλίνα Παμπούδη, ο Ανδρέας Δεβετζής, ο Κώστας Μαυρουδής, ο Γιάννης Ευσταθιάδης, ο Θόδωρος Παπαγιάννης, η Δήμητρα Χριστοδούλου, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Γιάννης Ασημακόπουλος, ο Βαγγέλης Κούμπουλης κλπ.
Υπενθυμίζεται ότι θα παρουσιαστεί και το ομότιτλο βιβλίο με τα κείμενα και τις εικόνες που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος University Studio Press. Επιμέλεια πάντων και πασών ο υπογραφόμενος.

Επειδή ο” Έρως Καλός” λειτουργεί αποτελεσματικά εναντίον ιών, ιώσεων, κορονοϊών. Ο έρωτας, εν τέλει, νικά κι όλα τα κακά σκορπά! Κυρίως την ασύγγνωστη ηλιθιότητα. Ή, όπως λέει κι ο Χρήστος Αντωναρόπουλος, no Love, no Art (ισχύει πάντως και το αντίστροφο).

ΥΓ. Προσοχή! Η γκαλερί έχει προμηθευτεί το σχετικό, φαρμακευτικό υγρό καθαρισμού των χεριών και παρακαλεί να αποφεύγονται οι χειραψίες και οι ασπασμοί. ( Επειδή οι καλλιτέχνες το έχουνε, όσο να ‘ναι, το χούι).
Θα το κάνουμε τουτέστιν αμερικανιστί: Only sex, no kisses!

( Άσχετο: Αφιερώνω την εκδήλωση στις άσπονδες φίλες μου και τους άσπονδους φίλους. Προσωπικά προτιμώ τους εχθρούς, αρκεί να διαθέτουν ταλέντο. Μισώ τους ατάλαντους που πάντως τόσο επιτυχημένα κάνουν καριέρες στον τόπο αυτό. Τους “μισώ” με μίσος καλό που έλεγε και ο Χειμωνάς)

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πολυαγαπημένε μου πατέρα…, του Στέργου Φ.Χατζηδιάκου
Τα σύκα σύκα, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Για την προσωπική ζωή των πολιτικών, του Αντώνη Η.Διαματάρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.