Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Επί Δημαρχίας Φώτη Χατζηδιάκου η αντικατάσταση πωρόλιθων σε Δημαρχείο Ρόδου & Δημοτικό Θέατρο

Spread the love
  • 24
    Shares

 

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο  Δημαρχείο  και το Δημοτικό Θέατρο

Υπογράφηκε η σύμβαση επισκευής των εξωτερικών όψεων της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των όψεων και  ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχιακού Μεγάρου στην ( ανατολική όψη) και ταυτόχρονα εκτελούνται με γρήγορους ρυθμούς αντίστοιχες εργασίες στη Βόρεια όψη και το Δημοτικό θέατρο. Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου προβλέπεται η αντικατάσταση των πωρόλιθων,  των κουφωμάτων και των εξωτερικών ρολών με νέα, με χαρακτηριστική βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κτιρίων, παράλληλα με την στατική ενίσχυση των υπέρθυρων και την επισκευή τους.  Η χρηματοδότηση του έργου εξοικονόμηση ΕΝΕΡΓΕΙας σε δημόσια κτίρια «ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ» συνολικού προϋπολογισμού 520.000 ευρώ, γίνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ), από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και Κύπρου  στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG V-A και από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.

Επιπρόσθετα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπέγραψε την σύμβαση έργου «επισκευές όψεων της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, τοπικού παραρτήματος Δωδεκανήσου» συνολικού  προϋπολογισμού 65.000 ευρώ, με πόρους της ΠΕΔ.  Ανάδοχος του έργου έχει αναδειχθεί η εταιρία Σταμάτης Λινάρδος και ΣΙΑ Ε.Ε. Οι εργασίες περιλαμβάνουν τη συντήρηση των εξωτερικών όψεων επί των οδών Αμερικής και Ιερού Λόχου.

 

  • 24
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Η Ρόδος μίλησε: Γλυνός για Περιφερειάρχης – Μήνυμα νίκης της “Συμμαχίας” από το Ροδίνι
f.chatzidiakos.jpg
Κινήσεις ματ για τη Ρόδο από τον Δήμαρχο Φ.Χατζηδιάκο
Δήμητρα Μελλίνη: Πρωταθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών, Εξαιρετική Νομικός-Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.