Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Ελπίδα Ατσίδη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για χρηστή ανθρωποκεντρική διοίκηση”

Spread the love

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Αν και από αντίθετες παρατάξεις, μια συνεπής και υπεύθυνη συνεργασία στην παρούσα αυτοδιοικητική θητεία, με πλούσιο έργο στην Β’/βάθμια επιτροπή Παιδείας, επιβεβαιώνεται με την συμπόρευση στην επόμενη θητεία, για μεγαλύτερη προσφορά στον τόπο μας.

Ελπίδα Ατσίδη, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»
Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Μήνυμα Ελπίδας και Αισιοδοξίας

«Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μία ανθρώπινη καθημερινή ζωή, θέλουμε ένα Δήμο διευρυμένο, χωρίς κοινωνικές και κομματικές περιχαρακώσεις, συμπτώματα αδιαφάνειας, προχειρότητας, έλλειψη στρατηγικής και ξεπερασμένων τακτικών και αντιλήψεων.

Συντάσσομαι με τον Φώτη Χατζηδιάκο, γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες του, σέβομαι το ήθος του και την εμπειρία του ως εχέγγυα για μια χρηστή ανθρωποκεντρική διοίκηση. Mε αμέριστη εκτίμηση  προς το πρόσωπο μου,  μου εμπιστεύθηκε από το Μάιο του 2017 τη θέση της Προέδρου της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής αποδεικνύοντας περίτρανα  ότι η συλλογικότητα ,η ομοθυμία, η κοινωνική ευαισθησία, η προτεραιότητα του  «εμείς» δεν γνωρίζουν σύνορα ούτε χρώματα ούτε παρατάξεις.

Σε αυτό το νησί έχουμε υποχρέωση.

Αισιοδοξούμε και δημιουργούμε μαζί.

Για το μέλλον μας  για το μέλλον της Ρόδου μας!»

Ατσίδη Ελπίδα 2014

«Έφθασε η στιγμή… να αναλάβουμε κοινή δράση, να αλλάξουμε σελίδα και να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή για το νησί μας, δουλεύοντας με όλες μας τις δυνάμεις.»

Ατσίδη Ελπίδα 2019

«Σήμερα αυτό το όραμα έγινε πράξη και είναι απόρροια αδιάλειπτης προσπάθειας και καθημερινού αγώνα. Το έργο μου αποτελεί παρακαταθήκη για ένα αισιόδοξο μέλλον, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης και συνιστά μία από τις θεμελειώδεις παράμετρους μιας ανθρωποκενρτικής τοπικής αυτοδιοίκησης.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975, είναι κόρη του Κωνσταντίνου Ατσίδη από το Θεολόγο και της Ανθούλας Ζερβού απο το Παραδείσι.
Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιου Θεσ/νίκης και Διεθνείς Σχέσεις στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακόυ τίτλου του τμήματος Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Εργάζεται ως καθηγήτρια στο 2ο Γενικό Λύκειο – Καζούλλειο Ρόδου.

Είναι ενεργό μέλος στα πολιτικά δρώμενα της Ρόδου ως Δημοτική Σύμβουλος απο το 2014 και απο το 2017 ως Πρόεδρος της Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου.

Είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ και Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΡΜΑΕ.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου και διοικητικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής της ΑΜΚΕ.

SHARE
RELATED POSTS
Για τον Αντώνη Καργυώτη, ετών 36, δύο σχόλια, της Ειρήνης Κλάδου & της Άννας Κοντοπίδη
Εμείς και οι τουρίστες, του π.Μάξιμου Παναγιώτου
Για το βιβλίο, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.