Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα

Εικόνες ξεχασμένης γιορτής…, του Γιώργου Αρκουλή

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ποιος Ορφανός, ποιος Ταχιάος και ποια Νοτοπούλου! Γιώργος Μίνος, φίλτατοι αναγνώστες. Τόση δημοσιότητα από κρατικό Μέσο δεν έχει προσφερθεί ποτέ σε ρεπόρτερ της επικράτειας Θεσσαλονίκης, χωρίς βέβαια να είναι ο ίδιος ο δημοσιογράφος υπεύθυνος για αυτό… Αν μάλιστα δεν προέκυπταν κάποια «βιαστικά» σχόλια, θα λέγαμε άξιος ο μισθός του και η επιμονή του 34 χρόνια να περιμένει να επιμεληθεί τα μεθεόρτια ενός τίτλου του ΠΑΟΚ. Λόγου χάρη, είπε ο Μίνος «σε λίγο η κούπα θα πετάξει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης» (προφανώς εν είδει περιστεράς…), εννοώντας ότι «θα υψωθεί» από τους αρχηγούς και τον Σαββίδη, ενώ ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας ονόματι Μάκης Γκαγκάτσης (της γνωστής οικογένειας…) παρέδωσε το τρόπαιο και απομακρύνθηκε ευπρεπώς.

Ο ΠΑΟΚ, έπειτα από 3,5 δεκαετίες, γιόρτασε, λοιπόν, τον τρίτο τίτλο της ιστορίας του, γεγονός που πολύ ευχαριστήθηκαν άπαντες στην πόλη, πλην -φοβάμαι βάσιμα- των αρειανών! Όσο για τα πρόσωπα που είχαν την τύχη να επιλεγούν από τον Μίνο για να σχολιάσουν τα γεγονότα, αξίζει να σταθεί κάποιος στον 89χρονο, βετεράνο ήρωα της ομάδας Λάμπη Κουιρουκίδη (γλυκύτατος) και στον γνωστό για τα χωρατά του, επίσης βετεράνο Αχιλλέα  Ασλανίδη, ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα έπεσε η χούντα των Αθηνών». Πάλι καλά που δεν συμπεριέλαβε στο δηλητηριώδες σχόλιό του τον Πειραιά…

Δυστυχώς, την ώρα του εορτασμού έπρεπε να είχαν μικρή παρουσία πλάι στον φοβερό και τρομερό ρεπόρτερ Μίνο κάποιοι από τους Κούδα, Σαράφη, Κωστίκο, Τερζανίδη, Αναστασιάδη, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί! Άτυχη και η κυρία του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3, η οποία ανακοίνωσε τον πανηγυρικό λέγοντας «Καίγεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ η Τούμπα». Ενεργοποίηση πυροσβεστικών οχημάτων και ανδρών του φορέα, πάντως, δεν αναφέρθηκε αρμοδίως.

Με αυτά και με αυτά, πέρασε σε δεύτερο πλάνο ο νέος εξευτελισμός του Παναθηναϊκού, η ήττα «με κάτω τα χέρια» της γηπεδούχου ΑΕΚ από τη Λάρισα, ενώ τα δύο συγκλονιστικά ματς της αγωνιστικής, αυτά από τη Νέα Σμύρνη και το Ηράκλειο, μπήκαν στο πρόγραμμα στη μία παρά είκοσι!!!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
«Μπανγκλαντές Ανάσταση»! – “Bangladeshi time Resurrection”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
…μακαρία και η ανάπαυσις;…, του Αλέξανδρου Μπέμπη
1406278364.png
Ποιοι είναι οι νέοι φοιτητές από το “Ροδίων Παιδεία”-Γιατί η σπουδαιότερη επένδυση είναι τα παιδιά σας!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.