Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική Πρόσωπα - Αφιερώματα

Εθνολεβέντες, οι μεγάλοι έρωτες σπάνια γέρασαν μαζί, της ‘Άννας Κοντοπίδη [Νάξος]

Spread the love

Ωρέ τι πλάκα έχουν οι Άθλιοι !!!! τον αγάπησαν ξαφνικά 44 χρόνια μετά αυτοί και οι επίγονοι ορισμένων εξ αυτών που στις 27 Σεπτεμβρίου 1989, (Νέα Δημοκρατία και Ενιαίος Συνασπισμός) αποφάσισαν υπέρ της παραπομπής του στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε την παραπομπή του και των συγκατηγορουμένων του ως πολιτική δίωξη, με στόχο την πολιτική εξόντωση του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ…

Περασμένα για σας και ξεχασμένα ίσως Εθνολεβέντες μου της Δεξιάς και όπως μπαίνετε και όπως βγαίνετε απ’την πόρτα της Βουλής… για σας, όχι όμως και για εμένα . 

Έτσι έχουν τα πράγματα στόκε μου… διότι, οι μεγάλες έρωτες, σπάνια γέρασαν μαζί. Γι αυτό και έμειναν μεγάλοι έρωτες.. Ό, τι έζησες είναι δικό σου… Και που τέλειωσε πάλι δικό σου είναι. Δηλαδή σαν να λέμε, δεν τελειώνει ποτέ.. με τίποτα όμως.. αν δεν το θες .. και η καψούρα για την Αλλαγή και τον Σοσιαλισμό δεν περνά 44 χρόνια μετά για κάποιους από εμάς.. ελπίζω πολλούς.. Και πάντως σύντροφε, συναγωνιστή, σοσιαλδημοκράτη, κεντρώε του δημοκρατικού ή του φελελεύθερου πως το λέτε κάποιοι, φίλε , κ.λ.π, πάντως εγώ έζησα μια Ιστορία της Ωφελιμιας που λεγε και η γιαγιά Αννέζα… και ήταν σπουδαία και είμαι περήφανη.. να δω η αφεντιά σου… είμαστε εδώ.. και αν σιωπούμε καμιά φορά, από Σεβασμό είναι και από ντροπή ως μη οφείλαμε για τους τζιτζιφιόγκους της πολιτικής ζωής της νεώτερης ιστορίας… που για το μόνο που αγκομάχησαν και αγκομαχούν ήταν και είναι η θέση τους στα πάνω πατώματα των ψηφοδελτίων… τικ τακ…τικ τακ… ο χρόνος τελειώνει σιγά σιγά… Η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη δεν πρέπει να αφανιστεί.. και αυτό ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι στόχος ζωής των Παπανδρέου… και δικό μας στοίχημα… τικ τακ τικ τακ… ο καιρός πλησιάζει. Η χασαπιά αφιερωμένη στη μέρα … όπως θέτε πάρτε το.

Η Άννα Κοντοπίδη είναι Συμβολαιογράφος και ζει στη Νάξο

13151741_10207909895578231_5093440124938901213_n.jpg

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

  The article expresses the views of the author  

 iPorta.gr 

SHARE
RELATED POSTS
O Σαίξπηρ, όπως μας αρέσει (τετρακόσια χρόνια από τον θάνατό του), του Νίκου Βασιλειάδη
Ανοιχτή Πόρτα, Ανοιχτή Σκέψη: το γελοίο, το σοβαρό και η απόσταση, της Τζίνας Δαβιλά
Xristos Magoutas
Πόσο απέχουν 200 χιλιόμετρα;, του Χρήστου Μαγγούτα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.