Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Ιστορία Πόρτα στην Πολιτική

“Εθνικά αρραγές μέτωπο, με άμεση υλοποίηση ευνοϊκών πολιτικών για το Ν.Αιγαίο”-Το μήνυμα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού

Spread the love

Η σημερινή Επέτειος της 25ης Μαρτίου, αποτελεί ορόσημο της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνισμού. 

Απαιτήθηκαν αμέτρητες θυσίες και απαράμιλλος ηρωισμός από τους προγόνους μας, μέχρι να κατακτήσουμε την ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και να θεμελιώσουμε ένα κυρίαρχο Ελληνικό Κράτος.

Κατανοώντας τις σύγχρονες οικονομικές και εθνικές προκλήσεις, οφείλουμε σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ,  όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα εθνικά αρραγές μέτωπο.

Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι ενωμένος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντιξοότητα αποτρέποντας επεκτατικές βλέψεις και επιβουλές.

Από την πλευρά μας οι νησιώτες κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία μας και την οικονομική μας δραστηριότητα σε ξηρά και θάλασσα, επιβεβαιώνουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Αυτή η ιερή αποστολή των νησιωτών σε αντίξοες συνθήκες πρέπει να αναγνωριστεί από το αθηνοκεντρικό κράτος όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ως «Συμμαχία Νοτίου» απαιτούμε και δεν επαιτούμε να υλοποιηθούν άμεσα στοχευμένες και ουσιαστικότερες πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, ειδικά για το Νότιο Αιγαίο.

Δεν πρόκειται μόνο για προάσπιση των συμφερόντων των νησιωτών αλλά για επιτακτική εθνική ανάγκη που οφείλουν όλες οι κυβερνήσεις να κατανοήσουν, διότι τα νησιά και ο θαλάσσιος χώρος του Αιγαίου αποτελούν τους δύο πνεύμονες της ηπειρωτικής χώρας.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος: 6 Αυγούστου 2018- Ελευθερία Αρβανιτάκη-Θέατρο Τάφρου στις 9:30 μμ- Ηχητικό αρχείο
Όσα δηλώνουν ή υποδηλώνουν ότι η σχέση έχει κλείσει
Σκανδαλάκια και σκανδαλάρες, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.