ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21-27 Οκτωβρίου 2019 από τον Κώστα Λεφάκη

Spread the love

Ο Κώστας Λεφάκης είναι Αστρολόγος

Η καθημερινότητα των ανθρώπων αλλάζει για μια ακόμα φορά κάτω από το βάρος πιέσεων και υπάρχει η πιθανότητα στη διεθνή πολιτική σκηνή, να συμβεί ένα γεγονός ή μια ανατροπή, ή ένα πρόβλημα να γίνει η αιτία έντασης.

Κριός

Ας μην είστε τόσο νευρικοί όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο ομαλά όσο θα θέλατε. Η εβδομάδα χρειάζεται την καλή και ψύχραιμη ματιά σας, για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και να εφαρμόσετε τα ταλέντα σας. Αισθηματικά, εκκρεμεί μια υπόσχεση την οποία θα πρέπει να τηρήσετε. Οικονομικά, τα όποια σχέδιά σας, πρέπει να βασίζονται στις πραγματικές σας δυνατότητες και όχι σε θεωρίες. Φροντίστε τον εαυτό σας και εκείνους που αγαπάτε. Στο τέλος της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα νιώσετε πολύ δημοφιλείς.

Ταύρος

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό εξυπηρετεί τα επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να τα εξηγήσετε και να τα υποστηρίξετε πιο αποτελεσματικά. Αισθηματικές υποθέσεις που δεν έδειχναν σημεία σύγκλισης, αρχίζουν και μεταβάλλονται καθώς στα μέσα της εβδομάδας, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας. Αν είστε συνεπείς, οι πρώτες καλές ενδείξεις θα φέρουν θετικά, μακρόχρονα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια που παρουσιάζονται συχνά – πυκνά στον επαγγελματικό σας στίβο. Μέχρι τώρα, είτε είχατε διλήμματα, είτε είχατε αντιδράσεις από το περιβάλλον, καθώς δεν είχατε την κατάλληλη υποστήριξη. Προσπαθήστε ξανά, ξεκινώντας από άλλη βάση. Αισθηματικά, συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας και απαλείψτε τις αιτίες εκείνες που δημιουργούν εμπόδια στη σχέση σας. Οικονομικά, συγκρατηθείτε απέναντι σε περιττά έξοδα και περιφρουρήστε όσο μπορείτε την σχετική σας ασφάλεια.

Καρκίνος

Οι πολλές ευθύνες σας έχουν κουράσει και νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση και ηρεμία. Η εβδομάδα περιλαμβάνει τέτοιες ευκαιρίες, αρκεί να βάλετε κι εσείς όρια τα οποία δεν θα παραβείτε. Αισθηματικά, όσοι πραγματικά προσπαθήσατε και υποχωρήσατε στις κρίσιμες στιγμές, αρχίζετε να βλέπετε την ανταμοιβή των κόπων σας, από τα μέσα της εβδομάδας. Όσοι έχετε κάποιο θέμα υγείας, φροντίστε να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και όχι με υπερβολή. Όσοι ξεκινάτε τώρα την σταδιοδρομία σας, προχωρήστε με μικρά, αλλά σταθερά βήματα προόδου.

Λέων

Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο και πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Αν αφορά στη δουλειά σας, σκεφτείτε την εξέλιξη και την ασφάλειά σας. Αν αφορά στην προσωπική σας ζωή, σκεφτείτε με περισσότερη ψυχραιμία τις αιτίες που σας οδηγούν να αντιδράτε. Η λογική θα αποτελέσει για μια ακόμα φορά τον καλό σας σύμβουλο και παραστάτη. Το τέλος της εβδομάδας είναι περισσότερο πιεστικό και είναι τότε που θα πρέπει να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση. Αισθηματικά, φυλάξτε καλά τα μυστικά σας!

Παρθένος

Είστε οι μόνοι που καταλαβαίνετε τις ανάγκες σας και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Κάποιες επαγγελματικές αναμετρήσεις είναι περιττές και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο πρακτικά, ιδιαίτερα αν λειτουργείτε σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Αισθηματικά, φροντίστε να μην είστε απόλυτοι και να βλέπετε την κατάσταση λίγο πιο σφαιρικά. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας έχει συγκεκριμένη αιτία την οποία πρέπει να ανακαλύψετε. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει σε καλύτερη φόρμα και πιο αισιόδοξους εξ αιτίας μιας καλής είδησης.

Ζυγός

Πολυάσχολη προβλέπεται η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Όσοι προσπαθείτε να προωθήσετε την σταδιοδρομία σας, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους έξυπνους ελιγμούς και να εξελίξετε τις ιδιότητές σας. Αισθηματικά, όσοι έχετε σχέση φροντίστε να μην κουράζετε τον σύντροφό σας με επαναλαμβανόμενες απαιτήσεις. Οι ελεύθεροι γίνεστε και πάλι το κέντρο της προσοχής, αλλά διστάζετε περισσότερο από άλλες φορές να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες. Οικονομικά φροντίστε να καλύψετε ανάγκες και υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Οι αλλαγές που σχεδιάζετε στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, μπορεί να περάσουν μερικές δοκιμασίες αυτήν την εβδομάδα. Ένα τεστ αντοχής θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις τεχνικές σας και να χαλυβδώσετε τις προσδοκίες σας.  Σε ότι και αν κάνετε, φροντίστε να παραμείνετε δίκαιοι, να μην πληγώσετε ανθρώπους και να μην ξεπεράσετε τα όριά σας. Επαγγελματικά υφαίνονται νέες συνεργασίες και θα πρέπει να εξαντλήσετε την υπομονή σας, πριν θίξετε αυτόν τον τομέα. Κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις θα αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες.

Τοξότης

Τώρα πρέπει να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι και πολύ εύστοχοι στις επιδιώξεις σας. Η αλλαγή θέσης του Άρη, από τον Ζυγό στον Σκορπιό, αφυπνίζει κάποιες από τις ιδιότητές σας και σας κάνει πιο αποτελεσματικούς στην υπεράσπιση του εαυτού σας. Φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε και να μην βασιστείτε απλά και μόνο στην καλή σας τύχη. Οικονομικά, ο χρόνος αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα και σας αναγκάζει να κάνετε το ίδιο, αν θέλετε να παραμείνετε ενεργοί στις εξελίξεις.

Αιγόκερως

Διατηρήστε τα πλεονεκτήματά σας στην εργασία και βελτιώστε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και πελάτες. Τα θέματά σας είναι ουσιαστικά αυτήν την περίοδο και δεν σας επιτρέπονται επιπολαιότητες, έστω και επειδή νιώθετε πιεσμένοι. Αισθηματικά, το κλίμα βελτιώνεται σταδιακά, ενώ οι ελεύθεροι φαίνεται να αντιπαρέρχεστε τις προκλήσεις που δεν θεωρείτε αντάξιές σας. Μικρά θέματα υγείας, ή η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Υδροχόος

Εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε εγρήγορση και να παρακολουθείτε τις εξελίξεις με περισσότερο ενδιαφέρον. Η εργασία και η σχέση σας με χρήσιμους ανθρώπους θα απασχολήσουν τους πιο φιλόδοξους από εσάς και όσους έχετε αποφασίσει να αλλάξετε τα δεδομένα που επικρατούν σε αυτούς τους τομείς. Αισθηματικά, αποφύγετε να δεσμευτείτε σε κάτι που δεν σας αντιπροσωπεύει. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης που σας απασχολεί, ενώ κάποια έκτακτα έσοδα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ιχθύες

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή, όπου διαφοροποιείστε σημαντικά, ως προς τις διαθέσεις αυτές, από ότι το προηγούμενο διάστημα. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο του ενθουσιασμού, αλλά το ένστικτό σας, σας προφυλάσσει από υπερβολές, ή άκαρπες προσεγγίσεις. Οικονομικά, υποστηρίξτε την εξέλιξη της εργασίας, τον καλύτερο εξοπλισμό της επιχείρησής σας, ή την προμήθεια του κατάλληλου εμπορεύματος. Συγγενικές και φιλικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να κρίνετε τους άλλους αυστηρά.

Πηγή: oroskopos.gr

SHARE
RELATED POSTS
Άγιοι Λαυρέντιος αρχιδιάκονος, Ξύστος πάπας Ρώμης και Ιππόλυτος – 10 Αυγούστου
Η ΟΜΠΡΕΛΑ, Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, του Κωστή Α. Μακρή
Kostis A. Makris
Λέξεις στο τετράγωνο “H Αγελάδα”, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.