Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δωρεά από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής

Spread the love

Το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 , το 2Ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής , συγκέντρωσε τρόφιμα για το  πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας .

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο χώρο του συσσιτίου , από τους Βαθμοφόρους και τα μέλη του συστήματος , στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου κ. Δέσποινα  Μουτάφη .

Επίσης το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 , ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ¨Αγία Σοφία¨ και το 5ο  Γυμνάσιο Ρόδου πραγματοποίησαν ¨Ανταλλακτικό Παζάρι Αγάπης ¨ στο Ροδίνι και συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσε , την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανιά Σοφία στη Δομή Παροχής Συσσιτίου .

Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου , ο  Πρόεδρος κ. Σωτήρης  Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν σε όλους τις θερμές τους ευχαριστίες , εύχονται Υγεία και να τους διακρίνει πάντα το αίσθημα Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

 

SHARE
RELATED POSTS
7c57a00c-22fa-431f-a760-4b1ade9c731d.jpg
Ευχές από το πλωτό ιατρείο Δωδ/σου “ΓΑΛΗΝΟΣ” στους αναγνώστες του iPorta.gr
Μ.Γλυνός: Αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας από την Περ. Νοτίου Αιγαίου. Σιωπή, ατολμία, ανευθυνότητα, αναλγησία
Οι “κολασμένοι της Γης” και τα “Μελίσσια” της Ρόδου, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.