Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δωρεά από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής

Spread the love
  • 6
    Shares

Το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 , το 2Ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής , συγκέντρωσε τρόφιμα για το  πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας .

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο χώρο του συσσιτίου , από τους Βαθμοφόρους και τα μέλη του συστήματος , στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου κ. Δέσποινα  Μουτάφη .

Επίσης το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 , ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ¨Αγία Σοφία¨ και το 5ο  Γυμνάσιο Ρόδου πραγματοποίησαν ¨Ανταλλακτικό Παζάρι Αγάπης ¨ στο Ροδίνι και συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσε , την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανιά Σοφία στη Δομή Παροχής Συσσιτίου .

Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου , ο  Πρόεδρος κ. Σωτήρης  Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν σε όλους τις θερμές τους ευχαριστίες , εύχονται Υγεία και να τους διακρίνει πάντα το αίσθημα Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 6
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
photo_1.jpg
Παραιτήσου κ. Γάκη γιατί ασχημονείς, του Ηλία Τσέρκη
Η επέλαση της μυωπίας.Τρόποι αντιμετώπισής της στην παιδική ηλικία -Ενημερωτική εκδήλωση στο “Ροδίων Παιδεία”
Ιωάννης Μάζης: Ένας πατριώτης απ’ τα παλιά, του Πάνου Βενέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.