Κτηνιατρική/Φιλοζωΐα

Διαμάχη για τα αδέσποτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Spread the love

Πεδίο αντιπαράθεσης με την ΠΟΕΔΗΝ αποτέλεσε η απόφαση του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών για πειθαρχικές διώξεις υπαλλήλων εάν συλληφθούν από τις κάμερες εξωτερικών χώρων, να ταΐζουν σκυλιά στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου.

Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει την άποψη ότι «πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση, να συγκεντρωθούν τα σκυλιά που βρίσκονται στο Νοσοκομείο σε ειδικό χώρο, να υποβληθούν σε στείρωση».

Επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της: «Αν είναι δυνατόν ένας συνάδελφος που θα πράξει το αυτονόητο να ταΐζει πεινασμένα σκυλιά, επειδή αδιαφορεί η Διοίκηση, θα υπόκεινται σε πειθαρχική δίωξη. Που αλλού συμβαίνει αυτό; Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πεινασμένα σκυλιά είναι πολύ πιο επιθετικά.

Ασφαλώς και άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα σκυλιά σε ειδικό χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να μην καθίστανται επικίνδυνα για ασθενείς και επισκέπτες. Αυτή είναι μια από τις αρμοδιότητες για τις οποίες πληρώνεται ο Διοικητής ενός Νοσοκομείου. Όχι όμως και να ποινικοποιούμε τους υπαλλήλους που τα ταΐζουν».

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Θέλω να είμαστε άνθρωποι απέναντι στα ζώα, του Σταύρου Θεοδωράκη
Αν το δεις, θα δεις…
Η Μπαγκέτ, οι άνθρωποι που δεν βλέπουν και η δύναμη του δικτύου, του Κωστή Α.Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.