Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Διάλεξη “Περί Ηγεσίας” από τον Αρχηγό Στρατού Ξηράς Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή -Το μυστικό της επιτυχημένης Ηγεσίας

Spread the love

Ομιλία Αρχηγού ΓΕΣ Περί Ηγεσίας στους Ευέλπιδες ΙVης Τάξης. Διάλεξη “Περί Ηγεσίας” από τον Αρχηγό Στρατού Ξηράς Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή -Το μυστικό της επιτυχημένης Ηγεσίας

Τη Δευτέρα 07 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε την ΣΣΕ, στο αμφιθέατρο της οποίας πραγματοποίησε ομιλία περί Διοίκησης-Ηγεσίας, στους Ευέλπιδες ΙVης Τάξης. 

O Αρχηγός, στην ομιλία του μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε: 

-Στη μετεξέλιξη του ρόλου του Ηγέτη, μέσα από το πέρασμα του χρόνου και στα χαρακτηριστικά που πρέπει να τον διακρίνουν.

– Στην ιδέα της Ανθρωποκεντρικής Διοίκησης, με ιδιαίτερη αναφορά στη δύναμη του παραδείγματος, ως τον κινητήριο μοχλό της διαχείρισης του προσωπικού. 

– Στη θετική κουλτούρα, στη σκληρή δουλειά και στην τάση για συνεχή βελτίωση που πρέπει να διακατέχει τους νέους αξιωματικούς, σε όλους τους τομείς. 

– Στο μυστικό της επιτυχημένης Ηγεσίας, που δεν είναι άλλο από το πάθος και την αγάπη για το στρατιωτικό επάγγελμα και την Πατρίδα.

SHARE
RELATED POSTS
Όσιος Συμεών ο Στυλίτης, 1η Σεπτεμβρίου, Αρχή της Ινδίκτου (τι σημαίνει…)-Αγίες Τεσσαράκοντα Παρθένες και Ασκήτριες και Αμμούν ο διδάσκαλος αυτών
Κακές λέξεις, όπως ιστορία και ρεαλισμός, του Νίκου Σταθόπουλου
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 34ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.