Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δημήτρης Παρασκευάς: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί τα μεγαλόπνοα έργα του πρέπει να ολοκληρωθούν”

Spread the love
  • 3
    Shares

«Η συνέπεια η μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που διακρίνει τον Δημήτρη Παρασκευά στη μέχρι τώρα προσφορά του από υπεύθυνες θέσεις, αποτελεί το καλύτερο διαπιστευτήριο για την επόμενη θητεία, για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις.

Δημήτρη Παρασκευά  σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Η μεθοδικότητα, η αποτελεσματικότητα, η επιμονή και η υπομονή που έχει δείξει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για να ολοκληρωθούν, για να δρομολογηθούν και για να σχεδιαστούν έργα μεγαλόπνοα για τη Ρόδο μας, με οδήγησαν να είμαι ξανά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Με εκτίμηση,

Δημήτρης  Παρασκευάς

▸Βιογραφικό
Παρασκευάς Δημήτριος του Χρήστου Γεννήθηκε στη Ρόδο το έτος 1978 είναι παντρεμένος με την Σαχίνη Μαρία και έχουν τρία παιδιά . Εργάσθηκε ως λογιστής στον ιδιωτικό τομέα για δέκα έτη και είναι υπάλληλος στην Δ.Ε.Υ.Α. Ρ από το έτος 2004. Από μικρή ηλικία έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση.
Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές το 2014 με την παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών και είναι Πρόεδρος στην Δημοτική επιχείρηση ΡΟΔΑ από τον Οκτώβριο του 2014 έως και σήμερα. Κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος έχουν αποκτηθεί εννέα λεωφορεία, ένα καινούργιο πλυντήριο λεωφορείων, έχουν τοποθετηθεί 78 καινούργια στέγαστρα αστικών συγκοινωνιών, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε την 18/3/2019 ο διεθνείς διαγωνισμός για το ηλεκτρονικό εισιτήριο ενώ βρίσκεται στον αέρα νέος διαγωνισμός για την αγορά τριών ακόμα λεωφορείων .

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #DimitrisParaskeuas

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 3
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Φλωρεντία: Ιστορίες ειπωμένες με εικόνες, του Μάνου Στεφανίδη
Δυσοίωνες εικόνες – 24 Μαρτίου 2021;, του Μάνου Στεφανίδη
Ηλίας Καραβόλιας
Ασφαλίζοντας το Παράλογο, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.