Ανοιχτή πόρτα Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Δανιήλ και Σταματία Συροπούλου: μια ωραία ιστορία αγάπης!

Spread the love
  • 45
    Shares

 

Γιατί τους επιλέγουμε για την iΠόρτα μας; Όχι για τα 50 χρόνια μαζί, αλλά για τα 50 χρόνια συνειδητής επιλογής του μαζί. Τόσο σπάνιο το συνειδητό και πηγαίο “μαζί”, όσο και οι ίδιοι. Με μπόλικη αγάπη, αμοιβαίο σεβασμό, διαρκή αλληλοστήριξη. Το ένα βήμα μπρος του ενός, σήμαινε δυο στιβαρά για τον άλλο.

Φίλες και φίλοι…  Δανιήλ και Σταματία Συροπούλου! Δυο συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί, πολυδιάστατες προσωπικότητες και οι δυο, που διαβιούν στη Ρόδο.  Μια ωραία ιστορία Αγάπης γραμμένη από τους ίδιους:

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

“50 Χρόνια!!! Μισός αιώνας κοινής πορείας και ζωής. Με χαρές, χαμόγελα, συγκινήσεις, μικρές και μεγάλες ευχάριστες στιγμές, αλλά και πίκρες, αγωνίες, στενοχώριες και… και… και…. Όμως, τίποτε δεν μας έκανε να χάσουμε την αισιοδοξία μας. Κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, με υπομονή και πολλή αγάπη, φτάσαμε ως εδώ και ….. δόξα τω Θεώ…γεράσαμε, πάντα μαζί γεροί κι αγαπημένοι και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό…Ελπίζουμε και παρακαλούμε όσα χρόνια ακόμα μας χαρίσει, να μας έχει όρθιους και γερούς για να χαιρόμαστε τα παιδιά, τα εγγόνια μας και ο ένας τη συντροφιά του άλλου”.

 


        

  • 45
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Ανοιχτή Πόρτα, Ανοιχτή Σκέψη: όχι άλλο Χρυσή Αυγή!
11049464_10153794481499523_4185608025578033362_n.jpg
Δυο βήματα μπρος, ένα βήμα πίσω, του Χρήστου Χωμενίδη
Μετάβαση στο άγνωστο αύριο, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.