Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμος Ρόδου: Ξεκινάει άμεσα η εκτέλεση του έργου ασφαλτόστρωσης στην Τραπεζία ΔΚ Αφάντου

Spread the love

Ξεκινάει άμεσα η εκτέλεση του έργου ασφαλτόστρωσης στην Τραπεζία ΔΚ Αφάντου

Τη σύμβαση έργου προϋπολογισμού €100.000, με χρηματοδότηση από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ του Δήμου Ρόδου, για τη διάνοιξη και βελτίωση των δρόμων στην περιοχή ΤΡΑΠΕΖΙΑ της Δ.Κ. Αφάντου υπέγραψε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας P&C Development SA Χαράλαμπο Μαυρονικόλα.

Με το συγκεκριμένο έργο βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, και διασφαλίζεται η οδική τους ασφάλεια μέσω των παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν στις αγροτικές οδούς της περιοχής.

Αναλυτικότερα με προϋπολογισμό €100.000 και ποσοστό έκπτωσης 45% συμβασιοποιήθηκε με €55.265,97 και ξεκινάει άμεσα το έργο «Διανοίξεις και βελτιώσεις δρόμων στην περιοχή ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΚ Αφάντου – Α’ Φάση». Η μελέτη μεταξύ άλλων προβλέπει: Υπόβαση οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους, βάση πάχους 0,10μ, ασφαλτική προεπάλειψη και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.

Το έργο σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης θα εκτελεστεί και θα παραδοθεί εντός 180 ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Επιπρόσθετα για την περιοχή της ΔΚ Αφάντου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης για τα έργα «Κατασκευή Πεζοδρομίων στην Οδό Περνού ΔΚ Αφάντου» προϋπολογισμού €117.000 και «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από ισχυρές βροχοπτώσεις στη ΔΚ Αφάντου» προϋπολογισμού €271.947,28


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Παρών ο Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος: “Οδός Καμείρου: έπεσε το τοιχίο, έτοιμοι για τη δημιουργία τρίτης εισόδου στην πόλη”
“Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου”: Τρόφιμα σε κοινωφελή ιδρύματα Ρόδου και Σύρου αντί προεκλογικής φιέστας
Χρόνια Πολλά, κε Δήμαρχε, και του χρόνου να ξαναστολίσετε τη Ρόδο!, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.