Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Δήμος Πεντέλης: Αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Αποκριά-Βράβευση Εθελοντικών Οργανώσεων του Δήμου

Spread the love

Αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Αποκριά.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην Εκδήλωση «Αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Αποκριά» των Μάρα Θρασυβουλίδου και Γιώργου Νιάρχου που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Στο αφιέρωμα συμμετείχαν ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, ο Σπύρος και ο Μάκης Καραβιώτης με το φωνητικό κουαρτέτο τους συνοδεία από μαντολίνα και κιθάρες ενώ στο ακορντεόν ήταν ο σολίστ Λευτέρης Γρίβας και η μεικτή χορωδία της Πόλυς Αποστολάτου.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιώργος Μουαμελετζής, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Άννα Βασιλείου, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Δημήτρης Τζαμτζής και ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.


Βράβευση Εθελοντικών Οργανώσεων από την Περιφέρεια Αττικής.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης βραβεύτηκε στα πλαίσια εκδήλωσης βράβευσης των εθελοντικών οργανώσεων που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Ιδρυτής και Επίτιμος Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου και Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του τόνισε: « Η χρονιά που πέρασε ήταν για την Πολιτική Προστασία η χειρότερη χρονιά, αφού άφησε πίσω της 99 νεκρούς. Οι θεσμοί και οι δομές του κράτους σε όλα τα επίπεδα στην αντιμετώπιση θεμάτων πολιτικής προστασίας τη χρονιά αυτή δεν καταξιώθηκαν αλλά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι σε ένα επιχειρησιακό σύστημα που απαιτεί άριστο συντονισμό, διοίκηση και έλεγχο στο πεδίο των επιχειρήσεων, το μόνο κοινωνικό, θεσμικό κομμάτι που καταξιώθηκε είναι ο Εθελοντής και ο Εθελοντισμός, γι΄αυτό και σας συγχαίρω. Θα πρέπει τελικά το κράτος να καταλάβει ότι απαιτείται άμεσα η αναθεώρηση του συστήματος ελέγχου της Πολιτικής Προστασίας της πατρίδας μας, το οποίο λειτουργεί με πολυπυραμιδική διοίκηση και συντονισμό, τη στιγμή που μόνο μία πυραμίδα απαιτείται να έχει τη διοίκηση και το συντονισμό στο πεδίο των επιχειρήσεων».

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του Κλιμακίου κα Βασιλική Στεργίου Καψάλη.

SHARE
RELATED POSTS
Μισές Αλήθειες, Μισοί Μισθοί, Ολόκληρη Ύφεση, του Κώστα Αρβανίτη
ΕΕ (Εύθραυστη Ευρώπη)! – EU let’s “Euro-bond”!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Τα στρείδια και οι κομματικοί μηχανισμοί, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.