Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: “Δεν βάζουμε εμπόδια σε αναπτυξιακά έργα και ανάδοχους”

Spread the love
  • 24
    Shares

«Δεν βάζει ο Δήμος εμπόδια σε αναπτυξιακά έργα που ωφελούν πρωτίστως το Δήμο και δευτερευόντως τον όποιο ανάδοχο», δήλωσε χθες κατηγορηματικά ο κ. Χατζηδιάκος αναφορικά με δημοσίευμα για τη β’ φάση της νέας μαρίνας. Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι ο ανάδοχος οφείλει ενοίκια οκτώ μηνών, ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα έχει τις επόμενες ημέρες με τον αρμόδιο της Εταιρίας.


Στην κριτική που δέχεται η Δημοτική Αρχή το τελευταίο διάστημα σχετικά με διάφορες παρεμβάσεις ειδικά στην πόλη, απάντησε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο Δήμαρχος απέδωσε τις καθυστερήσεις που σημειώνονται και την αδυναμία παρέμβασης του Δήμου, στη γραφειοκρατία αλλά και τη μη αρμοδιότητα του Δήμου όταν εμπλέκονται Κρατικές υπηρεσίες.

Πηγή: palmosnews.com

  • 24
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Δέσποινα Μουτάφη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να ολοκληρώσει τις καινοτόμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στη Ρόδο”
Θα θυμούνται για χρόνια οι Ρόδιοι τις συναυλίες επί Δημαρχίας Φώτη Χατζηδιάκου – Σύμπραξη με χορωδία του Yale- Φωτογραφίες, της Νατάσας Παμπρή
Το μήνυμα του τ.Αντιπρύτανη Παν/μιου Αιγαίου Δρ Σπύρου Συρόπουλου για την Ελένη Τοπαλούδη-Πού βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.