Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήλωση υποψηφιότητας του κ. Φώτη Χατζηδιάκου με το ΠΑΣΟΚ

Spread the love

Ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος είναι Ποινικολόγος και διετέλεσε Δήμαρχος Ρόδου της θητείας 2014-2019. Είναι υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ. Έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση 20 χρόνια και ως Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.  Ήταν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ρόδος δύναμη Πολιτών”

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023

Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 «Η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Παράταξης – ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με τιμά. 

Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία και τα μέλη της παράταξης μας για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερη αυτή τιμή.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι: μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ στη ΦΩΦΗ, μια ΔΕΣΜΕΥΣΗ στον Πρόεδρο μας, ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, μια ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ προκλήσεων, στόχων και δεδομένων.

Στο σημείο αυτό επιβάλλεται μια ανάμνηση για την απουσία του αείμνηστου, Δημήτρη Κρεμαστινού, ένας αναστοχασμός για την πολυετή προσφορά του στην παράταξη και στον τόπο μας. 

Η απόφαση μου αυτή ενισχύεται και αποκτά μεγαλύτερη δυναμική μέσα από την προτροπή, την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας σε κάθε βήμα μου, στο κάθε μετερίζι της δημόσιας συμμετοχής μου. Μαζί και πάλι να συνεργαστούμε προς την κατεύθυνση, που η ίδια η κοινωνία μας υποδεικνύει, μέσα από τον διάλογο με τους πολίτες, μέσα από την ενότητα, μακριά από διαχωριστικές πρακτικές και προσεγγίσεις του παρελθόντος, που πλήγωσαν την παράταξη μας. 

Είναι βέβαιο, ότι ο συντηρητισμός και ο λαϊκισμός των παραδοσιακών σχηματισμών, δεξιόστροφων και αριστερόστροφων, μας ωθεί στην επαναχάραξη των ορίων μεταξύ της συντήρησης και της προόδου, του πραγματισμού, του ευρωπαϊσμού με βάση τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης μας, της κοινωνικής ευθύνης, της δημοκρατίας.

Η αναζωογόνηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δημιουργεί νέα δεδομένα. Ο προγραμματικός του λόγος ενέχει τις προϋποθέσεις να αναδιατάξει τον δικομματισμό, διεκδικώντας με επιτυχία τον πολυδύναμο και ζωτικό του χώρο.

Στο ξεκίνημα αυτό απευθύνω πρόσκληση προς τους συμπατριώτες μου, ανεξαρτήτως τυχόν διαφορετικών αφετηριών να στηρίξετε την απόφαση μου αυτή.

Πρόσκληση για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης μας, με κίνητρα ενίσχυσης των παραγωγικών επενδύσεων, με χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, με στήριξη των αγροτών, με επενδύσεις σε υποδομές, με ενίσχυση του ΕΣΥ, της Παιδείας, με καλύτερη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με συγκεκριμένες πολιτικές για την αντιμετώπιση των οικονομικών, γεωπολιτικών, πολιτισμικών συνθηκών και συγκυριών, που προκύπτουν στον ευαίσθητο χώρο της πατρίδας, του τόπου μας.

Μια πρόταση για το μέλλον της Δωδεκανήσου και της χώρας μας, με ένα πρόγραμμα γνήσια προοδευτικό, που θα υπηρετεί τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

SHARE
RELATED POSTS
Η πρέσβης κα Kate Smith σε διάλεξη στο Παν/μιο Αιγαίου στις 8 Φεβρουαρίου
Μανώλης Γλυνός από την Κω: διεκδίκηση για καθολική επαναφορά του ΦΠΑ σε όλα ανεξαιρέτως τα νησιά της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου.
Κυριακές: οι Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου παρούσες με χαμόγελο, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.