Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γ.Νικητιάδης: “Δυναμίτιδα η απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τα δυσπρόσιτα σχολεία στα νησιά μας”

Spread the love

Με αφορμή τον αποχαρακτηρισμό του συνόλου των σχολικών μονάδων της Ρόδου και των μισών σχολείων της Λέρου από το καθεστώς των «δυσπρόσιτων σχολείων» ο τ. υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού και π. βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει εδώ και μεγάλο διάστημα δείξει πώς αντιλαμβάνεται την Παιδεία στη χώρα μας, με την κατάργηση της αριστείας και την ανάδειξη της μετριότητας στο σύνολο του κορμού των ελληνικών γραμμάτων. Τώρα, με την πρόσφατη υπουργική απόφαση του αρμόδιου Υπουργού στην ουσία μπαίνει δυναμίτιδα στα σχολεία των δυσπρόσιτων περιοχών της Δωδεκανήσου. Αναρωτιέται κανείς αν το δήθεν μεταφορικό ισοδύναμο για τα νησιά μας, βρίσκει στον χώρο της Παιδείας την πλήρη εφαρμογή του με τον πρόσφατο αποχαρακτηρισμό. Αναρωτιέται κανείς με το νέο καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πως και πότε θα στελεχωθούν με εκπαιδευτικούς τα σχολεία του Γενναδίου, της Αρχίπολης, της Διμυλιάς, της Ελαιούσας, της Κρητηνίας, του Έμπωνα, της Σαλάκου, των Απολλώνων και της Λέρου.

Το μεταφορικό ισοδύναμο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της Παπακώστα παίρνει σάρκα και οστά στην πράξη στον χώρο της Παιδείας στα νησιά μας. Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για την Πατρίδα μας και τα νησιά μας».

 

SHARE
RELATED POSTS
Θα ακριβύνει η «μαλλιαρή»;, του Γιώργου Αρκουλή
σ..ΑΡΚΑΣ..μος, του Πάνου Μπιτσαξή
Συνάντηση Παύλου Γερουλάνου  με εκπροσώπους Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής του Κολωνού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.