Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Γιώργος Χατζημάρκος: Το “Φως” που “τυφλώνει”!, του Γιώργου Σαράφογλου

Spread the love
  • 34
    Shares

Καλώς τον κ.Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και πάλι.

Ξέρω κ.Χατζημάρκο ότι έχετε πρόβλημα με τα φώτα όταν πέφτουν επάνω σας και δεν σας φτιάχνουν το ιδανκό πορτρέτο του τελειότερου, σπουδαιότερου, πιο επιτυχημένου, πιο σπουδαίου ανθρώπου του Νοτίου Αιγαίου και πέριξ. Ας πούμε όπως τα φώτα της δημοσιογραφίας και του Ελεύθερου Τύπου που δουλειά τους είναι να ελέγχουν και ανθρώπους σαν κι εσάς. Εκλεγμένους που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Σήμερα υπάρχει ένα άλλο “φως” που σας ενοχλεί και αυτό είναι το φως της έρευνας στην δημοπράτηση για την προμήθεια λαμπτήρων LED που διενήργησε η Περιφέρεια σας.

Όπως σας έχω πει και στο παρελθόν, δεν γνωρίζω με λεπτομέρειες το πολιτικό σας έργο για να το κρίνω επαρκώς. Αυτό όμως που γνωρίζω και κρίνω είναι ο εριστικός τρόπος που ενεργείτε όταν κάποιος προσπαθήσει να σας ελέγξει, ή η αντιπολίτευση σας ή κάποια αρχή τέλος πάντων ή έστω μια δημοσιογράφος, η κ.Δαβιλά που είναι δημοσιογράφος με πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και είναι και δημοσιολόγος όπως την αποκαλέσατε για να την προσβάλλετε αλλά την πατήσατε, (αλλιώς, πήγατε για μαλλί και βγαίνετε κατακουρεμένος γιατί ο δημοσιολόγος είναι αποδεδειγμένα αποδεκτός ως προς τα λεγόμενά του από την κοινωνία ),  επίσης την συκοφαντήσατε και την μηνύσατε. Αντί επιχειρημάτων αρχίζετε με λάσπη και δικηγόρους κατά το πρότυπο σας απ’ ό,τι φαίνεται τον Τραμπ! Μα και αυτός ο ρεζίλης, δεν σας φτάνει στην μαεστρία σας!

Ελπίζω να πέσει άπλετο LED φως στο πρόσωπό σας και στα πεπραγμένα σας κι ας αρέσκεστε….το σκοτάδι!

Θα επανέλθω…

Γιώργος Σαράφογλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

  • 34
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Σάν σήμερα τό 1962: Γεώργιος Παπανικολάου, τοῦ Τάσου Γέροντα
Νέα Υόρκη τώρα!, του Γιώργου Σαράφογλου
“Φιλοπατρία και γνώσεις τα εφόδια για τον αυριανό Ηγήτορα”-Η ομιλία του Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Ιωάννινα, Γρεβενά, Τρίκαλα, Διδυμότειχο [φωτογραφίες]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.