Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Γιώργος Χατζημάρκος: ο Περιφερειάρχης Ν.Α. και τα τιμολόγια του iPorta.gr, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Οι εντολές πληρωμής από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενός μόνο συνεργάτη του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κου Γιώργου Χατζημάρκου, [πατώντας στο έντονα γράμματα θα βρείτε το συγκεκριμένο άρθρο] έσπειραν τον πανικό όπως έδειξαν οι αντιδράσεις των πληρωμένων …ενεργούμενων του κυρίου Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου  – μετά την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑ ο πρόσφατος συστήνεται ως Dimitris Ioannou και είναι μη πραγματικό πρόσωπο στο fb ζητώντας παράλογα  – από πού κι ως πού και με ποιο δικαίωμα;- να δείξω το τιμολόγιο της συνεργασίας μου με την Δημοτική Επιχείρηση ΡΟΔΑ,  αποκαλώντας ταυτόχρονα “κορόιδα” τους συμπολίτες του.

Αντί, λοιπόν, ο κος Χατζημάρκος να καταφεύγει στη στρεβλότητα και την χυδαιότητα αποφεύγοντας να απαντήσει γιατί κοστίζουν τόσο ακριβά οι “εθελοντές” του γραφείου του, δεν μας λέει γιατί δεν εξοφλεί ο ίδιος το δικό μου τιμολόγιο του ευτελούς για τον ίδιο ποσού των 4οο ευρώ από την διαφημιστική καμπάνια της ΕΥΘΥΤΑ και της ΠΝΑι που εκκρεμεί από τον Οκτώβριο του 2017; Και σε επανειλημμένες ερωτήσεις μου για την εξόφλησή του οι συνεργάτες του απαντούν ότι υπάρχει διαδικαστικό πρόβλημα εξόφλησης με τα Δελτία Παροχής Υπηρεσιών; Πρόβλημα επειδή είναι δικό μου;  Αλλά … μάλλον ο κος Χατζημάρκος είναι συνηθισμένος να δίνει εντολές πληρωμής μόνο για αρκετές χιλιάδες ευρώ… τα 400  είναι … τίποτα.

Το αν υπάρχει σχέση τιμολογιακή μεταξύ του iPorta και της ΔΕΣ ΡΟΔΑ δεν  είναι δουλειά του Γιώργου Χατζημάρκου.  Δεν είναι δουλειά κανενός σοβαρού, αξιόπιστου, υπεύθυνου, συγκροτημένου, αξιοπρεπούς εκλεγμένου Περιφερειάρχη. Αυτές είναι συμπεριφορές που αρμόζουν μόνο στις κουτσομπόλες μιας γειτονιάς. Όχι σε έναν Περιφερειάρχη και μάλιστα μιας δύσκολης περιοχής. Μπορούν όμως το θέμα να το ελέγξουν οι αρμόδιοι. Και σε αυτούς μόνο απαντώ. Όχι στον κο Χατζημάρκο και στα ανύπαρκτα πρόσωπα του fb που ‘δουλεύουν’ για λογαριασμό του.

Μικρό χωριό η Ρόδος, μικρός και ο κόσμος ολόκληρος. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Ποιος είναι ποιος, ποιος συμπαθεί ποιον, ποιος μειονεκτεί απέναντι σε ποιον, ποιο είναι το παρελθόν του καθενός μας. Ποιος φωτογραφίζεται με ποιον… Εσείς κε Χατζημάρκο επιλέξατε τον δραματικό δρόμο της δικαστικής αγωγής εναντίον μου. Θα ψάξετε πολύ για να βρείτε ψευδομάρτυρες που θα με διαβάλουν για να σας κάνουν το χατήρι. Στην πραγματικότητα υπογράψατε την αρχή της προσωπικής σας καταστροφής. Εγώ ακολούθησα τον δρόμο που εσείς χαράξατε. Και θα τον πάω μέχρι τέλους.

Μην περάσει στιγμή από το μυαλό σας ότι είμαι εύκολη αντίπαλος.

Και ακόμα περισσότερο: μην διανοηθείτε να αποσύρετε την αγωγή εναντίον μου. Το τραίνο έχει ήδη ξεκινήσει και όσοι είναι πάνω του έχουν μία και μόνη διαφυγή: να πηδήξουν στο κενό.

Αυτά.

ΥΓ: Είμαι περήφανη για τις δημόσιες φωτογραφίες μου, αν και δεν είχα ποτέ φωτογένεια. Ο λόγος; Υπήρξα πάντοτε νηφάλια. Με καθαρά μάτια και διαυγές μυαλό. Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο για όλους.

Σημ: Ακολουθούν αποκόμματα φωτογραφιών που κυκλοφορούν στο facebook με στόχο να διαβάλλουν εμένα, τον κο Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο [ενημερωτικά είναι η φωτογραφία από την χριστουγεννιάτικη γιορτή 2017 του Δημάρχου προς τους Δημοσιογράφους και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί του] και την αξιοπιστία της ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Σαφώς και είναι μηνύσιμα στοιχεία, αλλά ας αφήσουμε στον κο Χατζημάρκο να ασχοληθεί με την τακτική των αγωγών. Τέλος, παρατίθενται και οι απαντήσεις εκ μέρους της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου για το επί εξαμήνω ανεξόφλητο τιμολόγιο του iPorta.gr.


Τζίνα Δαβιλά

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

The article expresses the views of the author      

iPorta.gr 

SHARE
RELATED POSTS
Γιορτή για τα 30 χρόνια υπό την ομπρέλα της UNESCO:”Στόχος Μνημόνιο Συνεργασίας με ΥΠΠΟ για διαδραστική ανάπτυξη παραλιακών Μεσαιωνικών Πόλεων” αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Ρόδου
Η συγκλονιστική παράσταση “Πλάτωνος Απολογία Σωκράτους” με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο στη Ρόδο στις 10 & 11 Απριλίου
Ημερίδα «Τουρισμός και Περιβάλλον», στο “Θέρμαι” από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.