Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Γιώργος Νικητιάδης: “Για να προασπίσουμε τα σύνορά μας”

Spread the love

Σας καλωσορίζω στα σύνορα της Ευρώπης, στα σύνορα της κοινής μας πατρίδας στα σύνορα που μαζί πρέπει να προασπίσουμε». Με  τη φράση αυτή άνοιξε το χαιρετισμό του, στο συνέδριο μελών του SPD που πραγματοποιείται  στο νησί της Ρόδου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης, σημειώνοντας παράλληλα πως είναι υπέρμαχος των θέσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για κοινή άμυνα στα σύνορα της Ευρώπης.

Ο κ. Νικητιάδης παρατήρησε μάλιστα, πως η πρόσφατη δήλωση της κας Μοργκερίνη με αποδέκτη την Τουρκία ότι «Η Ευρώπη δε θα μείνει απαθής στις απειλές της Τουρκίας» αποτελεί ανάσα ελπίδας για τη θωράκιση των Ευρωπαϊκών συνόρων.

Ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την πρόταση του, για την ανάγκη καθιέρωσης επιτρόπου Τουρισμού τονίζοντας πως «Η Ευρώπη που έχει πάνω από το μισό του παγκοσμίου τουρισμού σήμερα δεν δικαιολογείται να έχει 27 επιτρόπους και να μην έχει επίτροπο τουρισμού».

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 06 Μαΐου, ο  υποψήφιος Ευρωβουλευτής έκανε ειδική αναφορά στην απομόνωση των νησιών με την ηπειρωτική χώρα, σημειώνοντας πως η Ευρώπη δεν έπραξε όσα όφειλε, ενώ συνέδεσε το ζήτημα της απομόνωσης με το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, «το οποίο αποτελούσε μικρό εμβόλιο στην απομόνωση το οποίο όμως καταργήθηκε» από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο είχε επαφές με πολίτες, επαγγελματίες και φορείς της περιοχής.

 

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
Έλληνας, νεοέλληνας, του Ηλία Καραβόλια
Aνερμάτιστη μπουρδολογία, του Αλέξανδρου Μπέμπη
O Wei Wei είδε τις «Τρεις Αδελφές», του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.