ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Για 8η χρονιά Arte Con Anima διοργανώνει τον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου – 12 Απριλίου στη Ρόδο

Spread the love

Στις 12 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 8ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου Ρόδου στην Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Φέτος, ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου δίνει την δυνατότητα στο κοινό να βρεθεί στη θέση της κριτικής επιτροπής ψηφίζοντας για το πρώτο βραβείο.

Στην τελική φάση του διαγωνισμού, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους 4 φιναλίστ οι οποίοι προέρχονται από την Αυστρία, την Κίνα, την Σλοβενία και την Ρωσία.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά υψηλού καλλιτεχνικού και αριστοτεχνικού επιπέδου διαγωνισμό που προσελκύει νέα ταλέντα από όλη την υφήλιο. Από το 2004 έως σήμερα, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 300 πιανίστες από 32 χώρες.

Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού έχουν τιμήσει με την παρουσία τους καταξιωμένοι πιανίστες και μουσικοί παιδαγωγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών είναι οι: France Clidat, Dora Bakopoulou, Cyprien Katsaris, David Lively, Alberto Portugheis, Vladimir Viardo, Marian Rybicky, Natalia Michailidou και πολλοί άλλοι.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου της Ρόδου ξεκίνησε το 2004 και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την arte con anima της οποίας ιδρυτής και καλλιτεχνικός  διευθυντής είναι ο Σέργιος Αϊβάζης.

O Διαγωνισμός διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ροδου- Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Χορηγοί :

HELIONEPHRO Dialysis Centre , Hotel Mediterranean, Grande Albergo delle Rose, Rodogaz, Stirixis techniki, Fotis Graphics, The House of Europe in Rhodes, Kasseris publications

Χορηγός επικοινωνίας: iPorta.gr

Τηλέφωνο: 6945123349
Email: [email protected]

Ιστότοπος: www.arteconanima.com

Facebook page: Rhodes International Piano Competition-Arte Con Anima

SHARE
RELATED POSTS
dora_kounaki_jelews.jpg
Έργα ανταποδοτικού χαρακτήρα από τη ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο
Η Βάπτιση του Ιησού σε έργα του El Greco
Ομάδα “Άκαπνη Ρόδος”! Συνάντηση στις 16 Μαρτίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.