Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Βασίλης Τσαγγάρης: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την συνέχεια του έντιμου και μετρήσιμου έργου του”

Spread the love

«Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία στο χώρο του Αθλητισμού και μια διαχρονική φιλία, συναντιούνται οι δρόμοι μας με τον Βασίλη Τσαγγαρη, με την ίδια διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, με σοβαρότητα, ακεραιότητα και χαρακτήρα.

Βασίλη Τσαγγάρη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Επιλέγω να συμπορευτώ στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου και της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» συνδράμοντας στην συνέχιση της έντιμης προσπάθειας του έργου του, για τον Δήμο μας. Πιστεύω ότι είναι ευθύνη και χρέος μας να εμπιστευόμαστε ανθρώπους με όραμα και με ήδη  μετρήσιμο έργο στο Τόπο μας».

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Τσαγγάρης

▸Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο, με καταγωγή από Αρχίπολη. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό για πολλά χρόνια, ως ποδοσφαιριστής της Ομάδας Εθνικού Αρχίπολης και από το 1988 έγινε διαιτητής,  όπου έφθασε μέχρι την Ά Εθνική.

Από το 2009 ήταν Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΔ Δωδ/σου μέχρι το 2014 και τώρα είναι Παρατηρητής  Διαιτησίας Εθνικών Κατηγοριών.
#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos  #VasilisTsagaris

 

SHARE
RELATED POSTS
Κατερίνα Κυριακούλη: το λαμπερό χαμόγελο των 19.116 μορίων, της Τζίνας Δαβιλά
A “Fitting”(room) Decision! – Όταν δεν μπορείς να κρατήσεις το φερμουάρ σου και το στόμα σου κλειστό!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Η διαφορά, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.